Nyheder6. marts 2017

Så gik den ikke længere: Thorkild Thyrring mister kørekortet

Den tidligere racerkører må ikke sidde bag rattet i halvandet år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thorkild.jpg
 Foto: All Over Press)
Østre Landsret har mandag valgt at stadfæste byrettens dom mod den tidligere racerkører Thorkild Thyrring. Thyrring blev i december 2014 af Retten i Lyngby frakendt sit kørekort i halvandet år.
Det skyldtes en sag fra 2012, hvor den tidligere racerkører kørte for stærkt.
Thyrring havde kørt 84 kilometer på Strandvejen nord for København, hvor den højst tilladte hastighed er 50 kilometer i timen. 70-årige Thyrring har tidligere fortalt, at han følte sig truet og derfor overskred fartgrænsen.
Ifølge TV2 følte han sig forfulgt af en anden bil og havde modtaget trusler, efter at han havde vidnet i en retssag. - Det var en helt speciel og alvorlig situation, jeg var i. Min forsvarer kalder det nødværge, og det er derfor vi er nødt til at anke til Landsretten, lød det fra Thorkild Thyrring til TV2 i forbindelse med dommen i 2014.
Det var i 2003, at Thyrring vidnede mod Olcay Ünal, der havde tætte forbindelser til Hells Angels. Ünal havde truet med at tage livet af Thyrring. Han blev idømt tre års fængsel blandt andet for dødstruslerne mod den tidligere racerkører. Ud over at Thyrring er blevet frakendt sit kørekort, skal han også betale sagens omkostninger.

Sponsoreret indhold