Nyheder18. december 2014

Thorkild Thyrring mister kørekortet

Racerkøreren fik sin dom
Er han købt eller solgt? Thorkild Thyrring må vente til torsdag den 18. december, før der falder dom.
Er han købt eller solgt? Thorkild Thyrring må vente til torsdag den 18. december, før der falder dom.
 Foto: Dan Mariegaard



I dag klokken 13:00 blev det en realitet. Racerkøreren Thorkild Thyrring får efter frataget kørekortet og mister det i 1 år og 6 måneder, ligesom han skal betale en bøde på 3.500 kroner og sagens omkostninger.

LÆS OGSÅ: Rædselsugen for Thyrring er begyndt

Dommen i fartovertrædelsessagen blev afsagt af byretten i Lyngby efter en uges votering, hvor Thorkild Thyrring har gået i uvished.

- Jeg har anket øjeblikketligt og lige med det samme. Men jeg sidder med dommen i hånden lige nu, så jeg har ikke tid til at sige så meget lige nu, siger Thorkild Thyrring til SE og HØR.

Torsdag den 11. december sluttede anklageren retssagen af med at sige, at det var en simpel sag, som kun kunne gå én vej. Det fik hun ret i.

For straffen for at køre 84 km/t, hvor man kun måtte køre 50 km/t, endte altså med at Thorkild Thyrring ikke må føre motordrevet køretøj i en periode på 18-måneder.

LÆS OGSÅ: Genoplev retssagen mod Thorkild Thyrring minut for minut

Racerkørerens forklaring om, at han blev jagtet af rockere holdt altså ikke i retten.

- Tak til Niels Pinborg (SE og HØR's chef) for at møde op som vidne, siger Thorkild, som havde indkaldt sladderbladschefen for at vinde om rockerrelaterede sager før og under perioden omkring fartovertrædelsen.

LÆS OGSÅ: Throkild Thyrring: Pladerne klippet

Sponsoreret indhold