Nyheder23. december 2013

Thomas Skov: Se nøgenbilledet, han fortryder

TV-værten føler med ministeren Dan Jørgensen, der har en fortid som afklædt i en kalender
DR-værten Thomas Skov savner dagene med masser af nytårsløjer
DR-værten Thomas Skov savner dagene med masser af nytårsløjer
 Foto: Dan MariegaardDen nyudnævnte fødevareminister Dan Jørgensen er ikke den eneste kendte mand, der har en fortid som nøgen kalendermodel. Også TV-værten Thomas Skov har blottet sin krop, så vi andre kan holde styr på ugedagene.

Anders Lund Madsens tidligere praktikant føler med ministeren, og præcis ligesom ham erkender han nu, at det kan have konsekvenser for karrieren.

- Jeg føler med dig, Dan Jørgensen. #jegbliraldrigminister #takforlortFlottefyr, skriver han på Instagram, hvor han har lagt et nøgenbillede fra kalenderen op.

Og selvom man skulle tro, at Thomas Skov var mere fornuftig, er det faktisk ikke mere end et år siden, at vi har kunnet nyde hans afklædte popo på tryk.

Kalenderen er fra 2012 og udover den populære DR-vært selv, optræder også Flotte Fyr fra TV3-programmet "Sommer i Sunny Beach" på alle fotos.

Det er ikke første gang, Thomas Skov optræder nøgen

Da nøgenbillederne blev skudt tilbage i efteråret 2011, var Thomas Skov ellers ligefrem stolt af sin formåen som kalendermand.

- Det var en spændende opgave. Det er ikke så tit, jeg har været nøgen foran et kamera, og slet ikke sammen med en anden mand, sagde Thomas Skov dengang til seoghoer.dk.

- Jeg håber vi kan skabe en hype omkring den. Det er ikke alle billederne der er nøgenbilleder, men danskerne skal især glæde sig til maj og august, fortalte han begejstret.

Men ifølge Thomas Skov selv var det dog ikke begejstringen for sin egen og Flotte Fyrs nøgne kroppe, men derimod en mangel på kalendermarkedet, der fik ham til at stille op til billederne.

- Jeg har i min tid haft masser af kalendere med killinger og hundehvalpe og alt muligt, men nu synes jeg det er blevet tid til at give danskerne den kalender, de fortjener, fortalte DR-værten i sin tid til seoghoer.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4de61c5c22a3490c9f1d25b513e5b884.jpg


Thomas Skov og Flotte Fyr udgør noget af et makkerpar i nøgenkalenderes fra 2012 (Foto: Instagram)

Se hvilken lækker herre, der vil smide tøjet, mens hele Danmark kigger

Sponsoreret indhold