Nyheder23. maj 2018

Thomas Skov har mistet sin far

Efter længere tids sygdom har Thomas Skov måtte sige farvel til sin far, det afslører han på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-01902.jpg
 Foto Thomas Laursen

TV- og radioværten Thomas Skov har mistet sin far efter længere tids sygdom.

Det skriver han på Instagram.

- I sidste uge var hele familien samlet på hospitalet, og jeg sad og holdt min far i hånden, da han stille sov ind efter et langt sygdomsforløb, skriver Thomas til et billede af hans far.

Thomas fortæller også i opslaget, at det var en smuk afsked med faren.

- Det var en smuk, men alt for tidlig afsked. Tilbage sidder jeg med en masse stærke og gode minder om de 32 år, vi nåede at have sammen. Jeg ville ønske, det havde været flere, skriver Thomas. Artiklen fortsætter efter billedet
Thomas Skov har fortalt om farens sygdom i P1-programmet "Far, der er noget vi skal tale om". - Jeg står her ved siden af min far. Han har ligget her i to uger cirka, efter han faldt om med en hjerneblødning. Hvis du kan høre det her far, så er det, fordi jeg har tænkt over nogle ting, som vi skal tale om, fortalte Thomas Skov blandt andet i radioprogrammet. I det sidste afsnit af podcasten var Thomas Skov forbi farens sygeseng, hvor han fortalte ham, at han skulle være farfar igen. - Han skal være farfar igen, og han skal være farfar til en dreng, sagde Thomas Skov i podcasten. På Instagram skrev Thomas Skov også et længere indlæg om farens rolle som farfar. - Det, der bragte min far og jeg tættest på hinanden, var uden tvivl, da Ellen blev født. Han er så stolt af hende, og det var fantastisk at opleve de følelser, hun vakte i ham. Jeg er så glad for, at jeg har fået lov til at opleve min far være farfar, skrev Thomas Skov til et billede, hvor hans far sad med datteren Ellen.

Sponsoreret indhold