Nyheder26. december 2013

Thomas Skov: Fuld med familien

TV-værten Thomas Skov drikker igennem til julefrokosten
https://imgix.seoghoer.dk/media/9eaa0ad5fe9b4b0ab407eb0a9ddfd72b.jpg
 Foto: Dan Mariegaard



Kalenderen siger anden juledag, og vi skovler os igen, igen igennem rigelige mængder sild, leverpostej og medister. De fleste har på dette tidspunkt fået nok af julefrokoster.

Men selvom madorgierne mellem jul og nytår indtages med familien og rummer endnu flere trivielle traditioner end alle de andre, vi har været til, forstår Thomas Skov at få det bedste ud af dem alligevel.

TV-værter drikker sig nemlig stangbacardi med fætre, kusiner, onkler og mormor. Og så er det faktisk slet ikke så slemt.

- Jeg drikker min simpelthen fuld sammen med familien. Mit mål er faktisk at blive så fuld, at jeg glemmer, det er en familiejulefrokost, og så har jeg bare en fest, siger Thomas Skov ærligt til seoghoer.dk.

Thomas Skov: Se nøgenbilledet, han fortryder

Men selvom TV-værten gerne indrømmer, at han går til flasken i juledagene, er der dog én ting, han prøver at undgå.

- Jeg kan simpelthen ikke tåle snaps, afslører han og forklarer:

- Der var et år, hvor jeg vågnede op i en kattebakke efter en julefrokost. Siden har jeg prøvet at undgå det fuldstændigt.

Thomas Skov har indtil videre klaret sig igennem hele 2013 uden at røre de farlige dråber, men han er stadig nervøs for, om han klarer den igennem helligdagene i familiens skød.

- De her dage er simpelthen en kamp fra, jeg står op til, jeg går i seng. Og jeg har jo rygrad som en regnorm, så vi må se, om jeg klarer den, siger Thomas Skov.

Se familien Laudrups skøre julebillede

Sponsoreret indhold