Nyheder2. april 2013

Thomas Rode: To dage med børn er nok

Den kendte kok, forfatter og TV-mand vil ikke være hverdagsfar
Thomas Rode har det fint med kun at se sine børn to dage om ugen.
Thomas Rode har det fint med kun at se sine børn to dage om ugen.
 Foto: All OverKokken og forfatteren bag den populære "Stenalderkost"-bog, Thomas Rode, har et travlt liv med sin restaurant Kong Hans, sine bøger og TV-job, hvor han blandt andet kommenterer på amatør-kokkene i Kanal 5's "4-stjerners middag".

Derfor passer det ham ekstremt godt, at han kun har sine børn to dage om ugen.

Ungerne har han fra et tidligere forhold, men en hektisk hverdag gør det svært for ham at have tid til mere samvær med poderne.

Men det gør ham bestemt ikke noget, fortæller han i den seneste udgave af magasinet Fit Living.

Thomas Rode: Tjener kassen

- Jeg ville nok være en hykler, hvis jeg sagde, at det ikke passer mig godt kun at have børnene to dage om ugen. Og det passer min ekskone godt at have dem i fem dage.
Jeg har det virkelig svært med det typiske hverdagsliv og ville blive kvalt i den trummerum, hvor man kommer hjem, henter børn, laver mad, ser TV og går i seng, fortæller Rode i bladet.

- Jeg tror, jeg ville være en dårlig "everyday parent". Det er måske et kontroversielt valg og en provokerende udtalelse, men det er sådan jeg har det, lyder detr fra kokken.

Hans hverdag er dog ikke mere travl, end at han ofte på sin Facebook-profil lægger billeder op af sig selv i fitness-centret.

Thomas Rode: Slut med hængepatter

Sponsoreret indhold