Nyheder9. september 2014

Thomas Mygind: Skal lære at interviewe de døde

Hans skeptiske sans kom på prøve under optagelserne til TV-program
Thomas Mygind er vært på "Fornemmelse for mord", der har premiere på Kanal 5 den 10. september klokken 21.00
Thomas Mygind er vært på "Fornemmelse for mord", der har premiere på Kanal 5 den 10. september klokken 21.00
 Foto: Lars AarøAt der er mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart kan forklare, har tv-værten Thomas Mygind aldrig været i tvivl om. Men som vært på programmet "Fornemmelse for mord", hvor han lader clairvoyante give deres bud på uopklarede mordgåder, er han blevet mere sikker i sin sag.

- Da jeg var ung, var jeg enormt interesseret i hele den okkulte verden. Jeg tog kurser i alt muligt og gik på glødende kul og lærte om intuitiv massage og tarotkort. Jeg tog det hele ind, fortæller Thomas Mygind, der i forbindelse med sin værtsrolle tog en seance hos en clairvoyant.

LÆS OGSÅ: Thomas Mygind hemmeligt gift

LÆS OGSÅ: Thomas Mygind: Min far var psykisk syg

LÆS OGSÅ: Thomas Mygind holder jul i skurvogn

- For mig var der en grad af bevis på, at der er mere mellem himmel og jord, end man kan forklare. For eksempel vidste den clairvoyante ting om mig, som kun jeg selv ved, fortæller han.

- I takt med, at jeg er blevet ældre, er det net, der, når man er ung, er ret grovmasket, blevet mere fintmasket, og jeg tager knap så meget ind. Men i grunden har jeg en enorm interesse og åbenhed, samtidig med at jeg er skeptiker og realist, fortæller han.

Hans skeptiske sans kom dog alvorligt på prøve under optagelserne, hvor de clairvoyante mener, at de kan formidle oplysninger fra mordofrene. Det er nemlig Thomas Mygind, der skal udspørge de afdøde ofre.

- Jeg er i kontakt med dem via en mellemmand. Det tog mig lige et par seancer, før jeg fandt ud af, hvordan jeg skulle håndtere det. Jeg så på det som et interview, hvor jeg ikke på forhånd kunne have en vinkel, fortæller Thomas Mygind.

"Fornemmelse for mord" har premiere på Kanal 5 den 10. september klokken 21.00.

Newspaq

Sponsoreret indhold