Hvad synes du? Thomas Helmigs VM-sang sables ned

Thomas Helmigs VM-sang er ikke faldet i god jord hos alle.

Thomas Helmigs VM-sang er ikke faldet i god jord hos alle.

Fotos: All Over

Vi kender alle “Re-sepp-ten”, “En For Alle” og “Big Boys In Red And White”, men når VM-slutrunden i fodbold begynder i næste uge, er det Thomas Helmig, der svinger taktstokken.

Den aarhusianske hitmager har nemlig både skrevet og indspillet den nye fodboldslagsang, men de positive VM-takter har ikke modtaget positive toner fra danskerne.

Sangen ”Hele Danmark Op At Stå” bliver således sablet ned af flere danskere på de sociale medier. Særligt på Herrelandsholdets officielle Facebook-side, hvor sangen blev offentliggjort tidligt i morges.

- Nu bryder jeg mig normalt ikke om at sige dårlige ting om folks arbejde....meeen det er sgu en ommer!Skudt helt skævt.. Mindes ikke en slutrunde sang der har været så kedelig. Men heldigvis er det drengene der skal spille og ikke musikken, lyder én af kommentarerne.
 
- Intet hit her og jeg tænker, om man ikke bare burde stoppe, mens legen er god. Ingen af de nyere sange når tilnærmelsesvis de gamle fra 80'erne til sokkeholderne. Jeg ved godt, at det er tradition og hyggeligt. Men denne sang er lidt kedelig, synes jeg, lyder en anden kommentar.
 
- I skal da have lidt kredit for at have lavet Den dårligste sang i forbindelse med en slut runde. Tænker det ikke har været helt nemt... Men i har klaret det til UG, skriver en tredje som kommentar til sangen.

Du kan høre sangen - og give din anmeldelse - i bunden af denne artikel.

Det er ingen hemmelighed, at det danske landshold er stor fan af Thomas Helmig og hans hits.

Da fodboldherrerne i november sidste år kvalificerede sig til VM, fejrede de det blandt andet ved at skråle Helmig-sangen ”Det er mig, der står herude og banker på” i omklædningsrummet – naturligvis med afslutningsbemærkningen ”Store patter”.

22. maj kom det frem, at Thomas Helmig ville blive manden bag Danmarks nye fodboldslagsang. Til det sagde han ifølge DBU:

- Det er en kæmpe ære, for jeg har fulgt landsholdet hele mit liv.

- Jeg skulle lige finde vinklen, for jeg har ikke skrevet sådan en type sang før. Jeg har forsøgt at skrive om de følelser, fodbold i almindelighed og landsholdet i særdeleshed vækker i os. Samt om, hvad der er forbundet med at have et nationalt samlingspunkt, sagde Thomas Helmig til DBU i forbindelse med offentliggørelsen.

Viktor Fischer, der i sin tid formulerede ønsket om, at Helmig skulle skrive slagsangen, udtrykte begejstring

-Thomas har fyldt vores omklædningsrum med kærlighed gennem hele kvalen. Vi har hele tiden håbet, at han ville blive soundtrack til vores – og hele Danmarks – VM. Jeg er ikke i tvivl om, at alle kommer til at danse med os og Thomas under slutrunden.

Landsholdet spiller første VM-kamp 16. juni mod Peru.

Du kan høre sangen ”Hele Danmark Op At Stå” herunder:

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close