Nyheder 17. januar 2013

Thomas Helmigs kone: Et forhold uden sex er ok

Renée Toft Simonsen forsvarer dem, der ikke knalder
Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig blev gift i år 2000.
Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig blev gift i år 2000.
Foto: All OverSex er godt. Alligevel lever ca. 14 procent af alle, der er i et fast i parforhold, en sexløs tilværelse.

Selv om ret mange danskere dermed har et liv uden erotik, er det et kæmpe tabu, skriver Thomas Helmigs flotte model-kone Renée Toft Simonsen i sin klumme i Femina.

Læs om Renées holding til kønshår - klik her

- Jeg tror, mange kender det ... For hvem kender ikke til perioder med mindre aktivitet i en travl hverdag? Dem snakker vi ikke så meget om, men når vi har fået en ordentlig svingtur og mødes med et par veninder til en frokost, så er det helt på sin plads at sige: "Pyha, her går det godt", filosoferer Renée, som peger på, at de sexløse par ikke nødvendigvis er kede af, at de ikke dyrker lagengymnastik.

Problemet er nærmere, at omverdenen ser skævt til parrene. Og sådan burde det slet ikke være, mener Renée. Vi bør acceptere hinandens måde at leve på.

Thomas Helmigs kone: Klog på samlejer

- Det er efterhånden et tabu ikke at have samleje flere gange om ugen. Ingen træder frem og siger, at de har en helt vidunderlig nærhed med deres partner, og at de i grunden hellere bare vil ligge i ske og kramme under dynen end dyrke sex, skriver modellen, forfatteren og psykologen.

Hun indrømmer, at hun selv ikke ønsker at ende blandt de 14 procent, der aldrig dyrker sex. Men nogle af de par har det rent faktisk helt fint, er hendes pointe.

Læs hele Renées klumme her
Sponsoreret indhold