Nyheder27. september 2016

Thomas Eje: - Jeg troede min sidste time var kommet

Entertaineren Thomas Eje troede, hans sidste time var kommet under en ret så ubehagelig flyvetur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_eje_tl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
Det siges, at det er ganske naturligt at være bange for at flyve, fordi det er en unaturlig ting for mennesket. Men for Thomas Eje indtraf flyskrækken altså først efter en yderst ubehagelig oplevelse på en flyvetur i USA.
- Piloten havde sandsynligvis fået den sygdom, som hedder get-home-nitis, som er humoristisk pilotsprog for en pilot, som bare skal hurtigt hjem, selv om han burde vente på, at forholdene var rigtige, fortæller han til Euroman.
null
Piloten var nemlig drønhamrende ligeglad med, at han styrede flyet ind i en cumulonimbus-sky, som er en byge, der i de amerikanske sydstater kan blive op til 20 km høje om sommeren. I toppen af skyen er der som oftest hagl på størrelse med håndbolde, som så smelter på vejen ned og skaber statisk elektricitet. - Det skaber op- og nedadgående vinde på 200 km/t inde i skyen, hvilket giver kraftig turbulens. Men flyver ikke ind i sådan en sky. I værste fald kan den brække flyet midt over, men det blæste piloten åbenbart på.
null
Det resulterede i, at alt blev rystet rundt inde i maskinen, og Thomas Eje troede ikke, han skulle komme helskindet ned igen. - Jeg troede, min sidste time var kommet. I lang tid, siger entertaineren.

Sponsoreret indhold