Nyheder25. november 2018

Thomas Bense er blevet far

Den 45-årige spilanmelder er blevet far før tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/venom_premiere_tsl_20181009_0040-1.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Den 45-årige spilekspert Thomas Bense og hans 22 år yngre kæreste Cecilie er blevet forældre til en lille dreng.
Han skulle først være født i december - men den 20. november ville Thomas Bense, 45, og kæresten Cecilie Fisker Nielsens, 23, lille dreng ud til verden. – Velkommen til ham her. Elliott Link Fisker Bense, skriver spileksperten, der er kendt fra TV2's "Go' morgen Danmark", på Instagram. Artiklen fortsætter under billedet.
Den lille dreng vejede 2900 g ved fødslen og var 48 cm lang. Han kom ifølge den nybagte mor til verden "efter en lang, sej kamp". – Men det har været det hele værd, skriver hun på Facebook, hvor hun samtidig fortæller, at den lille dreng har taget sine forældre med storm. – Vi elsker dig højere end noget andet! jubler hun. Lykønskningerne er strømmet ind til parret - og bl.a. YouTuberen Rasmus Brohave, "Go' morgen Danmark"-værten Puk Elgaard og TV-divaen Irina Olsen ønsker parret tillykke med familieforøgelsen.
Til Ekstra Bladet fortæller den spilleglade fynbo, at hans søn er opkaldt efter nogle helt specielle karakterer. - Navnet Elliott er taget fra den lille dreng fra E.T., og Link er elver-drengen i Zelda-spillene. Det var svært at beslutte sig for et navn, for Link er lidt for usædvanligt i Danmark, hvor Elliott er lidt mere normalt, forklarer den nybagte far til Ekstra Bladet. Gamer-eksperten afslører, at hans nyfødte søn ikke er den eneste i familien, der er opkaldt efter en spilfigur. - Min bror fik en datter for to måneder siden, og hun hedder Zelda.

Sponsoreret indhold