Nyheder12. januar 2013

Thomas Bense: Uddeler scoreråd

Det er ikke kun computerspil Go' Morgen Danmark-skærmtrolden gør sig klog på i nyt TV-program
Han kan fortælle dig, hvilke spil der er fede. Men Thomas Bense kan også svare på alt mulig andet i programmet GamersOneTake på 7'eren.
Han kan fortælle dig, hvilke spil der er fede. Men Thomas Bense kan også svare på alt mulig andet i programmet GamersOneTake på 7'eren.
 Foto: KASPAR WENSTRUPHvad har scoreråd og computerspil til fælles? Svaret er "Go' Morgen Danmark"'s tidligere spilekspert Thomas Bense.

Efter fem års tro tjeneste på TV2, er den altid smilende gaming-ekspert blevet vært for programmet "GameOneTake" på den nye ungdomskanal 7'eren.

Og her er det ikke bare computerspil, der bliver vendt.

- Vi inddrager seerne mest muligt. Det betyder, at vi svarer på spørgsmål om alt. Lige fra hvordan man scorer pigen i klassen, til hvorfor man desinficerer nålen inden man henretter folk med dødelig sprøjte, forklarer TV-værten smågrinende til seoghoer.dk

L.O.C.: Mit hemmelige scoretrick

Det kan godt lyde lidt nørdet - og det er det også.

Den spilglade svendborgenser lægger ikke skjul på, at han er lidt af en nørd. Faktisk er han stolt af det.

- Det er megafedt at være nørd. Jeg kan godt lide, at folk går op i noget, brænder for det og ved en masse om det. Om det så er strikketøj eller racerbiler er sådan set lige meget, fortæller Bense.

Mangler du et scoreråd eller er du vild med spil, kan du følge med hver lørdag kl. 21.00 på 7'eren.

Sponsoreret indhold