Nyheder21. september 2016

Theis: Her er mine fremtidsplaner med kæresten

Theis Erichsen er klar på et nyt rejseeventyr. Denne gang tager han kæresten med
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20160715_rixen_havanaweb_54.jpg
 Foto: Maria Rixen

Det er nogle måneder siden Theis Erichsen kom hjem fra en jordomsejling med brormand Emil. Ved kajen stod mange danskere klar for at hylde de to unge fyre, som har taget hele landet med storm i den populære programserie ”Kurs mod fjerne kyster”. Dengang havde de ikke de store fremtidsplaner, men nu er Theis klar til at rejse igen.

- Jeg har planer om at finde arbejde i alperne, som kan gøre, at jeg kan tjene penge, mens jeg er afsted. Min kæreste og jeg planlægger at tage af sted i minimum to måneder, og vi glæder os som små børn til at få sne under fødderne, siger Theis Erichsen i et interview med magasinet Ski News.

I interviewet afslører Theis, at han er certificeret snowboardinstruktør. Som niårig tvang mor Marian og far Mikkel ham til at lære at stå på snowboard for at kunne gøre Emil selskab.

Theis fortæller også, at hans mormor og morfar er hans forbilleder.

- De har aldrig haft brug for mere end hinanden og deres kærlighed. De har begge levet som sejlmagere og sejlet på Middelhavet i 11 år. Hvis det også kan ske for mig, så vil jeg stille træskoene som et lykkeligt menneske, siger Theis Erichsen.

Du kan se flere billeder fra skibet Havanas hjemkomst herunder:

Havana kommer hjem

Sponsoreret indhold