Tech29. januar 2024

Nye iPad Air og Pro modeller på vej

Efter et år med dalende salgstal for iPads og Macs kommer der snart nye modeller - blandt andet iPad Air med to skærmstørrelser og en iPad Pro med OLED-skærm er blandt nyhederne
iPad Air får snart en ny og større skærm.
iPad Air får snart en ny og større skærm.
 Foto: Apple

LÆS OGSÅ: Her er årets første AI-telefon

Efter et ualmindeligt stille år uden nye iPad-lanceringer, ser det ud til, at Apple nu er klar til at råde bod på "tørken".

Ifølge Bloombergs altid velinformerede Mark Gurman kommer der snart nye modeller af både iPad Air og iPad Pro.

Og det er på høje tid. For både salget af iPads og Macs er gået den forkerte vej for Apple. Omsætningen på Mac-computere og iPads er ganske enkelt styrtdykket.

Derfor vil der i foråret - udover nye iPads - også komme flere opdaterede Macs, forudser Mark Gurman.

Skærmen på iPad Pro ventes fremover at være af OLED-typen.
Skærmen på iPad Pro ventes fremover at være af OLED-typen.
 Foto: Apple

Mens computerne præmært får flere kræfter med den seneste M3-processor, vil iPad Air fremover blive solgt med to skærmstørrelser, mens den nye og meget dyrere iPad Pro-model får en bedre OLED-skærm.

Den nye og større skærm på IPad Air forventes at blive 12,9 tommer, mens man fortsat vil kunne købe den mindre 10,9 tommers model.

Den største skærm på iPad Air svarer til den største iPad Pro, man i dag kan købe.

Priser og præcis tidspunkt for lanceringen er fortsat ukendte. Men forvent at særligt iPad Pro fortsat vil kræve et massivt (over)træk på privatøkonomien.

Mindre dyrt - men stadig kostbart - er det nye tastatur og den nye pen, som også ventes at blive lanceret med Pro-serien.

Sponsoreret indhold