Nyheder7. december 2012

Tajmer-familiens lækreste: Nu går jeg solo

Den smukke eksmodel Simone er blevet kollega, men også en slags konkurrent til faster Tenna
Simone Tajmer er gudesmuk - og nu sin egen boss.
Simone Tajmer er gudesmuk - og nu sin egen boss.
 Foto: PrivatHendes farfar Eugen blev kendt for Eugen Tajmer Kunstnerbureauer, der helt frem til begyndelsen af 1980'erne var skandinaviens suverænt største underholdningsbureau og som senere affødte det nuværende Tajmer Booking & Management, som hendes faster Tenna Tajmer står bag.

Men den unge lækkerbidsken Simone Tajmer, som nu har lagt en succesfuld modelkarriere bag sig, vil helst stå på egne ben.

Derfor har hun stiftet sit eget firma, ART:ST, der er underholdningsformidler og en indgang til alle former for underholdning, hvor man kombinerer det bedste fra alle underholdningsbrancher og finder det hele under ét og samme tag.

Eugen Tajmer: Sov stille ind

- Jeg har stor respekt for den virksomhed og som min farfar startede i 1966 og som i år 2006 kunne fejre 40 års jubilæum. Jeg har også selv arbejdet der, fortæller lækre Simone. Men jeg så bare flere muligheder i mit netværk, og så muligheder frem for begrænsninger - og hvem vil ikke være sin egen boss? Deruodver vil jeg gerne arbejde internationalt såvel som nationalt, og derfor tog jeg sagen i egen hånd og besluttede mig for at stifte ART:ST, fortæller Simone, som begyndte sin egen modelkarriere i en alder af 13 år med store modelkampagner, der også førte en fornem placering i Topmodel Of The World-konkurrencen med sig.

- Vi er allerede i rivende udvikling. Vores seneste arbejde er den nyeste musik video med Niklas, "Flyv med mig", der kommer her d. 10. december, og vi har også internationale modeller, der lever som modeller rundt omkring i verden, der alle er på kontrakt, fortæller Simone.

Læs mere om Simones firma her


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8c0aa215c59b40b09a9ee438bcb3e3c2.jpg


Udseendemæssigt har Gud været smækre Simone Tajmer nådig. (Foto: Privat)

Sponsoreret indhold