"Say Yes to the Dress": Tårer, tyl og tårnhøje forventninger

Det er kjoledesigneren Jesper Høvring, der styrer slagets gang i den danske version af \

Det er kjoledesigneren Jesper Høvring, der styrer slagets gang i den danske version af "Say Yes to the Dress".

Foto: PR

I aften ruller det andet afsnit af "Say Yes to the Dress" over skærmen på Kanal 4, og aftenens afsnit er fyldt med rørende øjeblikke, men også meget forskellige brude.

I aftenens afsnit har alle tre brude født et eller flere børn, og det har indflydelse på, hvordan deres tilgang til, hvordan brudekjolejagten bliver. 

Nogle af brudene er ikke glade for at vise deres mave frem i stramme kjoler, mens en af brudene ikke har noget imod at vise sin "bløde" mave frem.

En af aftenens brude er Katrine på 21, der har født to børn. Efter sine to graviditeter har hun tabt sig 25 kg, men Katrine frygter stadig, at en brudekjole vil få hende til at se større ud, end hun er.   

Artiklen fortsætter under klippet: 

Til sidst ender det med, at Katrine bliver så frustreret, at hun bryder sammen i gråd. 

Artiklen fortsætter under klippet:

 

Ender Katrines frustrationstårer med at blive glædestårer? Se "Say Yes to the Dress" i aften kl. 21 på Kanal 4. 

I afsnittet møder vi også 24-årige Ditte, der lige har født en datter. Noget utraditionelt har hun sin forlovede med på kjolejagt. Inden hun blev gravid, købte Ditte en kjole, men efter en graviditet og 20 kg ekstra på sidebenene passer kjolen ikke længere - og det er kæresten brutalt ærlig omkring. Se selv her i klippet:

 

Den sidste brud på banen er 27-årige Helene, der allerede har været ude at prøve kjoler. Hun har fundet to favoritter, så salgspersonalet hos Panayotis og Jesper Høvring kommer på noget af en opgave, hvis de skal toppe favoritterne. 

I klippet her kan du se, at brudens veninde dømme en kjole alt for fræk: 

 

 

"Say Yes to the Dress" kan ses i aften på Kanal 4 kl. 21. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close