Nyheder21. marts 2015

Szirley afslører sit drømmebryllup

Sangeren har en klar idé om, hvordan den store dag skal være
Af af
Szhirley har en klar idé om, hvordan brylluppet skal være
Szhirley har en klar idé om, hvordan brylluppet skal være
 Foto: Claus Poulsen


Gallatøj, ultra høje hæle og højtidelig stemning... Det er lige præcis sådan, Szhirley ikke vil have sit bryllup til at være. For to år siden blev hun forlovet med musikproduceren Mads Møller, men de to har endnu ikke sagt ja til hinanden.

Det forhindrer dog ikke den sympatiske mor til to i at løfte sløret for sit drømmebryllup.

LÆS OGSÅ: Szhirley smider alt tøjet

- Siden Mads friede en smuk sommerdag for snart 2 år siden, har vi været igennem mange forskellige scenarier ifht. brylluppet. Vi er meget enige om at vores store dag skal være uhøjtidelig og utraditionel. Så vi har ingen forventning om at folk skal komme, iført deres stiveste puds. Helst ser vi vores gæster i noget tøj som de føler sig godt tilpas i, og gerne flade sko (ifht. pigerne), så de kan danse natten lang. Den kan hurtigt fixes ved at tvinge dem på græs, hvor hælene må smides, eller bruges til noget fornuftigt a la telt/presenning-p(h)æle. Vi vil gerne giftes om sommeren, så vi regner selvfølgelig med vidunderligt varmt vejr med høj sol fra en skyfri himmel. Sommerkjoler og let påklædning i det hele taget er nok at foretrække, skriver Szhirley på sin blog.

LÆS OGSÅ: L.O.C. og Christiane: Her er de som mand og kone

I samme indlæg fortæller brunetten, at hun har fået et godt råd af Christiane Schaumburg-Müller, der blev gift med L.O.C. ved et storstilet slotsbryllup på Tåsinge.

- Christiane eeeeelsker bryllupper og kom m et godt råd da vi sad til bords til Silas og Johannes' super hyggelige bryllup. Hun sagde; 'tema folkens!'. Så dét er nu med i vores overvejelser. Det kunne feks. være, striber, prikker, blomster, en gennemgående farve eller hvad end fantasien kan komme op med. Vi har endnu ikke besluttet os for hvilket tema vi er ude i. Det ser vi lige på. Ligesom vi gør det med mange af de andre beslutninger, der skal tages ifht. feks. lokaler, eller om det skal være under åben himmel. Bordplan eller ej, menu, pynt and the list goes on and on and on…..

Du kan læse hele Szhirleys blogindlæg her.

Sponsoreret indhold