Nyheder16. marts 2014

Gravide Szhirley smider alt tøjet

Se billederne af den smukke og nøgne sangerinde.
Szhirley viser din smukke, sexede, gravide krop frem på Instagram.
Szhirley viser din smukke, sexede, gravide krop frem på Instagram.
 Foto: Allover

Der er ingen tvivl om at sangerinden og skuespilleren er stolt af sin stadig voksende mave og krop.

LÆS OGSÅ: SZHIRLEY VISER SIN FLOTTE GRAVIDE MAVE FREM

For på Instagram viser hun nu stort set alt frem. Tidligere på måneden delte Szhirley et sort/hvid billede af sig selv under dynen med en stor mave og en velvoksen barm med teksten:

- Inde i denne her store kugle ligger der en allerede kæmpe dreng på ca. 2 kg. Lidt gakket at tænke på at han tager ca.200/300 gram på pr. uge fra nu af, og der er stadig 7-9 uger tilbaws. #kuglerDerBuler

LÆS OGSÅ: SEXEDE SZHIRLEY: KOPIERER MEDINA

Men det var ikke nok for Szhirley, der har delt endnu et billede med sine fans og følgere. Denne gang er alt tøjet røget af til et fotoshoot til en reklame for hendes yndlings negle-salon.Fotografen Lasse Bak, dækker dog meget belejligt for de allermest private dele.

LÆS OGSÅ: GRAVIDE SZHIRLEY GLEMTE AT TAGE TØJ PÅ

Den sexede sangerinde er gravid med barn nummer to. Hun har i forvejen en lille søn, der hedder Elton, som hun og musikproduceren Mads Møller blev forældre til den 1. maj 2010.Szhirley brød igennem i slutningen af 90'erne som backingsanger for Den Gale Pose med Jokeren, som hun også var kæreste med en periode.

LÆS OGSÅ: SZHIRLEY: FLIRTER MED MARIA LUCIAS PARTNER

Siden udgav hun albummet 'I'm Coming' i 1996 og senere 'Hjerter dame' i 2008. Hun har også medvirket i de to musicals 'Elsk Mig i Nat' fra 2009 og 'Shrek' i 2013.

Sponsoreret indhold