Nyheder12. oktober 2011

Szhirleys bøn: Strik mig en hue

Hjælpe kendisserne med at holde ørerne varme og scor en lækker gevinst
https://imgix.seoghoer.dk/media/8753edaf9d014bb48f70c5cc20f909ac.jpg
 Foto: All Over

Den kolde, mørke tid nærmer sig, og nu har du muligheden for at hjælpe to nødstedte skuespillere med at holde ørerne varme.
I forbindelse med jule-udgaven af musicalen "Elsk mig i nat" søger produktionsholdet folk, der vil strikke tophuer til Jimmy Jørgensen og Szhirley.

Læs også: Szhirley roser kærestens sextalenter

De 10 flotteste strikhuer belønnes med hver 2 billetter til forestillingen. Blandt de 10 huer vælger Szhirley og Jimmy Jørgensen selv hver deres favorithue, som de skal bære i forestillingen. Til hver af kreatørerne af disse to huer venter en fantastisk aften i Tivoli med middag for to på Nimb før forestillingen, billetter og et VIP-møde efter forestillingen med Jimmy og Szhirley.

Læs også: "Jimmy Jørgensen er ikke til at holde ud"

Deltagere kan aflevere eller sende huer sammen med navn, emailadresse og telefon/mobilnummer til: The one and only company, Danneskiold-Samsøes Allé 24, 1434 Kbh K eller Tivolis Billetcenter, Vesterbrogade 3 (Til venstre for hovedindgangen), 1630 KBH V.

Husk:
Du skal lave en tophue, med eller uden kvast. Farve, design, og mønster er valgfrit. Der SKAL være en tydelig tekst på huens forside eller opsmøg. Teksten er: UP FRONT, som er navnet på det orkester, de to musicalstjerner engang var medlem af i musicalens handling.

Sponsoreret indhold