Nyheder 9. oktober 2011

”Jimmy Jørgensen er ikke til at holde ud”

Teaterdirektør langer kraftigt ud efter den syngende skuespiller, der revses godt og grundigt
Der er ikke mange positive ord om Jimmy Jørgensen i den svada, som teaterdirektør Anders Jørgensen giver ham
Der er ikke mange positive ord om Jimmy Jørgensen i den svada, som teaterdirektør Anders Jørgensen giver ham
Foto: Michael Medgyesi

Til foråret har Holstebro Musikteater premiere på forestillingen Evita, og det er lykkes teateret at lokke et par store navne til det vestjyske.

Således skal Vild med dans-aktuelle Christiane Schaumburg-Müller spille titelrollen som Evita, mens Jimmy Jørgensen skulle have været Che Guevara - men sådan kommer det ikke til at gå.

- Der er dem, man skal hjælpe og holde oppe, sådan som vores Evita, Christiane Schaumburg-Müller, der får intensive sangtimer i øjeblikket. Og så er der dem, der ikke er til at holde ud - som Jimmy Jørgensen," lød det således fra Musikteatrets direktør, Anders Jørgensen, til en informationsaften for teatrets sponsorer forleden, skriver dagbladet-holstrebro-struer.dk.

Læs også: Jimmy Jørgensen: Datter med talent

Grunden til teaterdirektørens ophidselse er, at Jimmy Jørgensen bad om at blive løst fra sin kontrakt i Holstebro, fordi han skal være far og derfor gerne vil opholde sig hos sin kæreste og det kommende barn i København.

Men få dage efter kontraktbruddet modtog Holstebro Musikteater et tilbud fra Jimmy Jørgensen om at huse et stop på hans solo-turné - en turné, der finder sted i samme periode som Evita-forestillingen.

- Jeg blev sgu irriteret. Hvis han kan tage hjemme fra kæresten for at tage på turné, kunne han vel også have overholdt sin kontrakt med os. Men jeg gider ikke bruge mere energi på det, for det synes jeg ærlig talt ikke, at han er det værd. Med sådan en indstilling kan man jo heller ikke vide, hvordan det ville være gået, hvis han var blevet, siger direktør Anders Jørgensen.

Læs også: Jimmy Jørgensen: Til vild homofest

Hovedpersonen selv tager situationen med ro.

- Jeg kunne mærke på stemningen herhjemme, at folk ikke var så glade for, at jeg skulle være væk i tre måneder fra et to måneder gammelt barn. Det er sådan set derfor. Det er jo ikke fordi, jeg vil gøre nogen ondt - jeg havde også glædet mig til at spille Che, siger Jimmy Jørgensen og forklarer, at han ikke hellere vil på solo-turné, end han vil spille rollen som den sydamerikanske rebel.

- Men jeg skal tjene nogle penge, lyder det.

Sponsoreret indhold