Nyheder25. juni 2014

Szhirley mister sin sponsorbil

Sangerindens spirituskørsel får store konsekvenser
Af af
Ford er ikke længere interesserede i at have Szhirley som ambassadør, efter det er kommet frem, at hun har kørt promillekørsel
Ford er ikke længere interesserede i at have Szhirley som ambassadør, efter det er kommet frem, at hun har kørt promillekørsel
 Foto: All OverI godt fire år har 37-årige Szhirley trillet rundt på de danske veje i forskellige sponsorbiler stillet til rådighed af Ford. Ligesom en håndfuld andre kendte dansker er hun ambassadør for bilgiganten.

Sangerinden har bl.a. haft en Ford Fiesta og har for ganske nylig fået en ny Ford B Max, som hun har gjort meget reklame for på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Szhirley: Graviditet er jo ikke en sygdom

Så sent som tirsdag lagde hun et billede ud på sin instagram-profil, hvor hun skrev hvor afhængig hun er af sin bil for at kunne komme frem og tilbage.

Men nu er det slut med sponsorbiler. Efter at SE og HØR i sidste uge kunne afsløre, at Szhirley er blevet taget for spirituskørsel, har Ford valgt at opsige samarbejdet med sangeren.

LÆS OGSÅ: Szhirley frygter for sin udløbsdato

- Ford tager kraftigt afstand fra, at køre bil i påvirket tilstand og en sådan adfærd kan vi ikke acceptere fra vores ambassadører. Ford Motor Company Danmark har derfor med øjeblikkelig virkning opsagt samarbejdet med Szhirley, meddeler Lene Dahlquist, der er pressechef for Ford i en mail til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Taget for spritkørsel

Muligvis får sangerinden med tiden igen lov til at køre rundt i en gratis sponsorbil fra Ford.

- Såfremt Szhirley efterlever rettens afgørelse - hvilket vi er overbevist om, at hun er indstillet på - og hun dokumenterer at kravene er opfyldt, først da kan vi tage stilling til en eventuel genoptagelse af samarbejdet, skriver pressechefen.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer: Stik mig en sponsorbil

De krav, som loven stiller i forbindelse med første gang man bliver taget i spirituskørsel med en promille på 0,8 - som i Szhirleys tilfælde - er:

Betinget frakendelse af kørekortet

En bøde, der svarer til en nettomånedsløn ganget med promillen (0,8)

Gennemførelse af et alkohol- og trafikkursus, som betales af egen lomme

En kontrollerende køreprøve, når trafikkurset er gennemført.

LÆS OGSÅ: Her er hele historien om Szhirleys spritkørsel

Sponsoreret indhold