Nyheder22. maj 2014

Szhirley: Graviditet er jo ikke en sygdom

Baby er 15 dage gammel - Hun knokler allerede løs igen
Szhirley viser sin utrolig nuttede to måneder gamle dreng frem i den sødeste lille video.
Szhirley viser sin utrolig nuttede to måneder gamle dreng frem i den sødeste lille video.
 Foto: Dan MariegaardMed kun 10 dage til premieren på Tivolirevyen og en blot 15 dage gammel baby derhjemme har sangerinden Szhirley nok at se til.

Szhirley mener imidlertid, at hun, sammenlignet med sine kolleger, slipper nemt.

- Jeg har fået en super dejlig og nem baby, og i forhold til de andre i revyen, tror jeg faktisk, jeg er den, der har mindst at se til, siger hun til Newspaq.

LÆS OGSÅ: Gravide Szhirley smider alt tøjet

Til forskel fra revykollegerne, som blandt andre tæller Niels Olsen, Søs egelind og Bodil Jørgensen, skal Szhirley nemlig ikke spille nogle deciderede sketches.

- Min opgaver er at danne den musikalske baggrund. Jeg er selvfølgelig med i en del numre - og jeg har da også en enkelt replik - men jeg synger mest kor, fortæller hun.

Ikke desto mindre var Szhirley allerede højgravid, da Tivolirevyen startede prøver tilbage i april. Den 6. maj fødte Szhirley så sin anden søn.

I forvejen har hun sønnen Elton på fire år sammen med sin forlovede, musikproduceren Mads Møller.

LÆS OGSÅ: Szhirley har født

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c1052a03461f4933a8bd17366598940a.jpg


Storebror Elton og den nyfødte lillebror (Foto: Szhirley, Facebook)

Fødslen blev hyldet med utallige lykønskninger til Szhirley på de sociale medier. Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, som også medvirker i årets Tivolirevy, giver på Instagram udtryk for sin store beundring af Szhirleys arbejdsmoral.

- Du er for sindssyg! Til alle der læser det her, så var jeg altså på arbejde med Szhirley for, hvad der minder om et par timer siden - jeps, hun arbejdede, selv om hun havde veer. Hun er den vildeste, sejeste power woman I know - jeg har kun respekt for denne kvinde, skriver tv-værten.

LÆS OGSÅ: Szhirley frygter for sin udløbsdato

Sangerinden selv tager det imidlertid meget roligt.

- Det går fint. Jeg får lov til at komme på arbejde og lege hver dag, så det kan man da ikke klage over, siger hun.

Det er ikke første gang Szhirleys graviditet er faldet sammen med en stor forestilling. I slutningen af 2009 var Szhirley gravid med sit første barn, mens hun samtidig medvirkede i musicalen "Elsk mig i nat" på Gasværket i København.

- Det er jo det, jeg gør. Jeg har aldrig prøvet andet. Graviditet er jo ikke en sygdom, slår Szhirley fast.

Tivolirevyen "Tam Tam" har premiere i Glassalen i Tivoli lørdag den 31. maj. Billetter kan købes via www.billetlugen.dk.

LÆS OGSÅ: Szhirley skal giftes

Sponsoreret indhold