Szhirley fylder 40: Jeg er stadig frisk og fyrig

Szhirley var heldig at overleve en højresvingsulykke.

Szhirley var heldig at overleve en højresvingsulykke.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Sangerinde, skuespillerinde, musicalstjerne, radiovært, forfatter og blogger.

Szhirley, der fredag fylder 40 år, har ikke ligget på den lade side. Men trods et heftigt karriereforløb og to sønner, der også skal tages vare på, så føler sangerinden sig langt fra udbrændt.

- At fylde 40 føles ikke anderledes end mine forrige fødselsdage. Jeg kan godt tænke på tallet 40 som "gammelt", hvis jeg går tilbage og reflekterer over alderen 40 som mit 12-årige jeg, men nu hvor jeg står midt i det, så føler jeg mig på ingen måde 40, fed og færdig, men 40, frisk og fyrig, siger sangerinden.

I år er det ikke mindre end 20 år siden, hun udkom med debutalbummet "I'm Coming". Dengang sang hun på engelsk, men senere begyndte hun at synge på dansk, og udgav i 2008 albummet "Hjerter Dame", hvorfra hittet "Gammel Kongevej" om hendes nabolag stammer.

De senere år har hun blandt andet gjort sig som forfatter til børnebogen "Charlie på Musiklejr" og som skribent på bloggen www.szhirley.dk.

Det er dog langt fra slut med musikken. I forbindelse med sin fødselsdag udgiver sangerinden albummet "Timeglas".

- Mit nye album udkommer samme dag, som jeg fylder 40, og der kommer jeg nok til at holde en lille stille og rolig fødselsdag med min mand, vores drenge og min mor.

- Dagen før holder jeg nemlig releasefest/40-års fødselsdag, hvor jeg regner med at vi skal give den lidt gas. Så der er stor chance for "ondt i håret" på min rigtige fødselsdag, siger sangerinden.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close