Nyheder29. august 2016

Sys Bjerre: Jeg har været vred

Sangeren Sys Bjerre er så glad for at være flyttet i kollektiv på Stevns.

Sys Bjerre 2016

Hun er helt sin egen, 31-årige Sys Bjerre, og hun elsker at bo i kollektivet på Stevns. Det var et tiltrængt skifte for hende, selv om hun ikke synes, at der er den helt store forskel.

- Det er ikke, fordi der er sket et enormt skift, fra jeg flyttede fra København hertil. Den handler mere om bare at blive voksen. Om at finde ud af, hvad der egentlig var vigtigt for mig, og måske flytte fokus fra nogle af de ting, jeg har brugt meget tid på. Jeg har været meget vred over alt muligt, og jeg besluttede bare, at det gad jeg ikke være. I vores barndom og unge år ”køber” vi en masse historier fra vores forældre og lærere og alle mulige voksne. På et tidspunkt begynder man at sætte spørgsmålstegn ved dem., fortæller Sys Bjerre til Femina.

Og sangeren er i hvert fald blevet meget bedre til at være helt sig selv.

- Det kan godt være, jeg er lidt sinke, men det er gået op for mig ret sent, at man måske i virkeligheden VAR den bedste udgave af sig selv det meste af tiden, og hvis man nu bare sluttede fred med det, så kunne det være, at det ville være lidt nemmere og rarere at kunne udvikle sig videre derfra, siger hun til ugebladet.

Læs endnu mere i Feminas interview.

Se flere billeder af Sys Bjerre i galleriet øverst.

Sys Bjerre 2016

null

Sponsoreret indhold