Nyheder17. oktober 2012

Sys Bjerre: Kom så, unger!

Den 27-årige sanger har pludselig fået travlt
Sys Bjerre er spændt på at se, hvad Danmarks ungdom har at byde på
Sys Bjerre er spændt på at se, hvad Danmarks ungdom har at byde på
 Foto: Rock Challenge DK

Sys Bjerre, der selv fik sit store gennembrud som 23-årig med landeplagen "Malene", har nu sat sig for at opfordre synge- og danseglade folkeskoleelever til at prøve kræfter med showbizz.

Rock Challenge Danmark
Hun er blevet ambassadør for "Rock Challenge Danmark" - et show, hentet fra udlandet, hvor børn og deres klassekammerater fra 6. til 10. klasse skal lave et sceneshow med sang, dans og kulørte kostumer.

Sys Bjerre: Kæmpe vægttab

Ambassadøren Sys Bjerre
- Jeg har valgt at være ambassadør for Rock Challenge Dk fordi jeg selv er en rigtig showpige. Jeg har altid elsket at optræde og jeg ved, at der er rigtig mange børn og unge derude med samme passion, siger Sys Bjerre i en pressemeddelelse.

Det store show skal løbe af stablen i april 2013 og allerede nu håber Sys Bjerre, at mange vil melde sig.

Sys Bjerre svines til: Du er en dum kælling

Dedikation og selvjustits
- Det er kun fantasien der sætter grænser og det er så fantastisk sjovt og givende at samarbejde om at få stablet en fed opvisning på benene. Det oplever jeg selv hver gang jeg gør det. Når det så er sagt, er det jo ikke noget man kommer sovende til! Det kræver dedikation, selvjustits og masser af øvning. Men det er jo også noget af det der gør det så fedt, lyder det fra sangeren.

Her kan du se mere om Rock Challenge DK.

Sponsoreret indhold