Nyheder8. april 2015

Sygdom forfølger Karsten Ree

Først blev han ramt af en blodprop, nu kræft
Af af
Først blev han ramt af en blodprop, nu kræft
Først blev han ramt af en blodprop, nu kræft
 Foto: Dan Mariegaard


Han har masser af succes med sine utallige virksomheder og selskaber - og rejser ofte rundt i det meste af verden for at lave forretninger.

Men nu må Karsten Ree forberede sig på et længere behandlingsforløb, for den 69-årige milliardær bekræftede onsdag over for SE og HØR, at han har fået konstateret kræft.

- Vi håber jo alle sammen på, at det er noget, der kan klares med behandling, siger Karsten Ree til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree: Jeg fik en blodprop i hjernen

Det er dog ikke første gang, at forretningsmanden og reality-kendissen er blevet ramt af sygdom.

For lidt over et år siden blev Karsten Ree pludseligt og ud af det blå ramt af en blodprop i hjernen. Den pågældende aften var milliardæren gået i seng i "en smule nedtrykt", som han selv beskrev det i et TV-interview i forbindelse med DR2-dokumentareren 'Virkelighedens Arvinger' - et program der fulgte en række familiedynastier tæt.

- Så om natten, der vågnede jeg ved femtiden og kunne ikke finde lyset med venstre hånd. Jeg rullede om på siden og kunne ikke mærke noget på den hånd. Jeg tænkte: Den skal sgu være der, den ledning. Men jeg kunne ikke mærke noget, sagde i TV-dokumentaren.

Karsten Ree satte sig på sengekanten og kunne mærke, at noget var helt galt. Han kom på hospitalet, hvor lægerne konstaterede, at han havde en blodprop i hjernen.

Med den rette behandling kom milliardæren til hægterne igen, men sygdomsforløbet har præget den succesfulde forretningsmand: Før blodproppen havde Karsten Ree ikke spekuleret på, hvad der skulle blive af hans enorme formue. Men efter blodproppen blev dét vigtigt for ham, og derfor har han i dag sørget for, at alle sine fire børn får del i Ree-arven.

LÆS OGSÅ: Vidste du dette om Karsten Ree?

SE og HØR erfarer, at det nu er blærekræft, der har ramt milliardæren. Ifølge Sundhed.dk kan milde tilfælde af blærekræft behandles ved at kræften fjernes gennem urinrøret med et kikkertinstrument. Er kræften mere alvorlig, kan det blive nødvendigt med en større operation eller strålebehandling og kemo, hvis kræften har bredt sig.

Karsten Ree har gennem årene oparbejdet en enorm formue ved hjælp af gunstige investeringer og forretninger. Blandt andet var det Karsten Ree, der i 1981 grundlagde Den Blå Avis, som han solgte 6. oktober 2008 til amerikanske eBay for den imponerende sum af 2,1 milliarder kroner.

Sidste år fortalte Karsten Ree i et stort interview med Børsen, at han stadig jagter guldet og de gode investeringer, og at der kun var få ting, der kunne stoppe ham:

- Jeg tror først, jeg mister modet, når jeg bliver for fattig eller for syg, sagde Karsten Ree i interviewet med Børsen.

Nu kan Karsten Ree så se frem til et længere behandlingsforløb.

Vi ønsker ham god bedring.

Blærekræft er den femte hyppigste kræftform herhjemme. Af 100.000 mennesker i Danmark vil ca. 36 personer få blærekræft hvert år

Fakta: Sundhed.dk

Sponsoreret indhold