Nyheder19. april 2014

Sy Lee er ikke som Gustav: Jeg er 100% naturlig!

Den danske Mr. Manhunt er træt af at blive forbundet med restylane og botox.
Sy Lees krop er ikke fyldt med andet end muskler og mælk.
Sy Lees krop er ikke fyldt med andet end muskler og mælk.
 Foto: AllOver

Selvom man er yderst veltrænet og musklerne sidder knivskarpt, så er det altså muligt uden at putte kunstige ting i kroppen mener den tidligere reality-deltager Sy Lee, kendt fra 'Fristet' og 'Divaer i junglen'. Han er nemlig utrolig træt af at folk, tror at han har været under kniven.

LÆS OGSÅ: Frygter løgne i Gustavs nye bog

- Mange fans tror det, da jeg er Gustavs BFF(Best Friend Forever, red.), og vi alle ved hvor stor en tilhænger han er af botox og restylane, men det er jeg altså ikke, siger han til Seoghør.dk

Det er ifølge Sy Lee selv kun et resultat af benhård træning og korrekt kost, der har givet ham en krop med svulmende muskler. Gustav og Sy Lee træner ofte sammen. Gerne på Østerbro, hvor VIP-afdelingen med spa og dampbad er et yndet mål for de to tætte venner.

LÆS OGSÅ: Peter Birch er vild med Sy Lees bryster

Den trænede krop er et must, ligesom kunstige præparater ikke er det, når man som Sy Lee går efter at vinde den internationale skønhedskonkurrence Mr. Manhunt.

-Jeg bærer titlen 'Mister Manhunt Denmark', er det vigtigt for mig at slå den fast engang for alle, at jeg aldrig har været under kniven eller fået botox.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i ny bog: Her er mit hårde liv

- Det er vigtigt for mig at Se og Hørs læsere og fans ved at jeg er 100% naturlig. Det vil sie ingen botox og skønhedsoperationer, fordi jeg netop er med i en af verdens største skønhedskonkurrencer, hvor mit mål er få mit land og vores røde og hvide flag til tops, fortæller Sy Lee til Seoghør.dk

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Lisa Lents skylder mig en undskyldning

Den store modelkonkurrence afholdes i Beijing Kina i dette forår, og har i år 58 flotte og trænede mandlige deltagere med fra hele verden. I år er lande som Myanmar og Namibia repræsenteret for første gang.

Sponsoreret indhold