Nyheder11. marts 2014

Gustav i ny bog: Her er mit hårde liv

Reality-fyren afslører alt om sin turbulente barndom
Af af
Gustav udgiver en bog, hvor han røber alt om sin hårde barndom
Gustav udgiver en bog, hvor han røber alt om sin hårde barndom
 Foto: Dan Mariegaard
Vi kender ham som fyren med de store armbevægelser og evige smil. Men bag det glade ydre gemmer der sig en dyster historie, og dén vil Gustav nu fortælle.

Gustav Salinas har derfor valgt at skrive en bog om sig selv og sit liv.

LÆS OGSÅ: Gustav er blevet far

- I er de aller første der får hele sandheden af vide. I de 6 år jeg har været i tv branchen, har folk altid spurgt, hvem der gemmer sig bag facaden. Jeg må indrømme at jeg ikke kan leve med flere hemmeligheder nu. Og jeg har brug for at komme ud med, hvad jeg har på hjerte. Der er ikke nogen der kender til min hårde opvækst og det har ikke altid været en dans på roser. Men min plastik facade har altid kunne skjule smerten, skriver Gustav Salinas således på Facebook om, hvorfor han har valgt at skrive bogen.

Ifølge HER&NU vil Gusse blandt andet fortælle om en barndom præget af usikkerhed, vold, spiseforstyrrelse og dét at springe ud som bøsse i en meget tidlig alder.

LÆS OGSÅ: Video: Se Gustav springe ud

- Det har taget et år at skrive bogen, og det har været utroligt hårdt. Men det har været nødvendigt for at komme videre og har været en rensning af min sjæl, siger Gustav til HER&NU.

Bogen 'Mit sande jeg' udkommer den 25. marts 2014

Sponsoreret indhold