Nyheder5. februar 2018

"Say Yes to the Dress": Svigermor med mange meninger

I aften er der premiere på den danske version af "Say Yes to the Dress" - få et smugkig på aftenens afsnit her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_jesper_142.jpg
 Foto: PR

Hvis du er fan af brudekjoler og rørende øjeblikke tilsat et drys drama, så kan du godt begynde at glæde dig.

Den danske version af "Say Yes to the Dress" får nemlig premiere i aften, og premiereafsnittet byder på tre brude, der alle er på jagt efter drømmekjolen.

En af de kommende brude er modellen Natasha Bendix Helms, der skal giftes med botoxkongen Kim Novaa.

Bruden er vant til at hoppe i vilde rober og har derfor skyhøje krav til den kjole, hun skal giftes i. Det hjælper heller ikke på sagen, at svigermor også har en mening om hver eneste kjole, som Natasha prøver.

Programmets vært Jesper Høvring og personalet på Panayotis, brudeforretningen i Vejle, hvor "Say Yes to the Dress" optages, er derfor sat på lidt af en opgave, og der bliver prøvet MANGE kjoler i aftenens afsnit.

Bruden Natasha har en meget fast forestilling om, hvordan hendes brudekjole skal se ud og for at udfordre hende lidt, prøver han at finde en helt anderledes kjole for at se, om en anden stil måske kunne falde i hendes smag.

Men som I kan se i klippet her, så er svigermor ikke begejstret:

- Det kunne være en udsædvanligt flot natkjole, lyder dommen fra svigermor.

Artiklen fortsætter under videoen:

Kjoledesigneren Jesper Høvring, der er frontmand i programmet, fortæller til SE og HØR, at fans af det populære TV-format godt kan glæde sig.

- De kan forvente sig et superflot program med nogle rigtig gode brude, som varierer rigtig meget i både højde og drøjde, men også i alder og i følelser, og hvad de mangler, og hvad de søger, budgetter, og alt muligt andet, så et meget varieret program, men primært et smukt og et godt og et dejligt program, fortæller Jesper Høvring, da SE og HØR møder ham under indspilningerne af "Say Yes to the Dress".

"Say Yes to the Dress" får premiere på Kanal 4 og Dplay i aften kl. 21.

Sponsoreret indhold