Nyheder12. januar 2015

Susanne Bier skal lave TV-serie til BBC

Instruktøren har fået et nyt, stort projekt
Susanne Bier skal lave serie til BBC
Susanne Bier skal lave serie til BBC
 Foto: Klaus MøllerDen danske instruktør Susanne Bier er for tiden aktuel med den danske film "En Chance Til", men hun er slet ikke færdig med at gøre sig på den internationale scene.

Mandag er det offentliggjort, at hun skal instruere otte afsnit af en tv-miniserie baseret på John le Carrés bestseller "The Night Manager", der på dansk fik titlen "Natportieren".
Og det er ikke hvem som helst, der står bag miniserien. Både britiske BBC One og det amerikanske selskab AMC, der har stået bag serier som "Breaking Bad", "Mad Men" og "The Walking Dead", skal stå for produktionen.

LÆS OGSÅ: Biers kæmpe film-flop

Også på skuespillerlisten er der stjernestøv over serien. Rollelistens topnavn er Tom Hiddleston, som de fleste vil kende som skurken fra "Thor"-filmene og "The Avengers".
Dermed ryster Susanne Bier en skuffende oplevelse med filmen "Serena", der havde Bradley Cooper og Jennifer Lawrence på rollelisten, af sig.

I stedet gør hun sig nu på den internationale tv-scene med tv-serien, hvis optagelser begynder i foråret, og serien ventes på skærmen i 2016.

LÆS OGSÅ: Her får Susanne Biers nye film premiere

- Jeg har længe haft stor lyst til at lave tv, og nu får jeg lov til at arbejde med et af de mest spændende tv-projekter på det internationale marked. Det er et fantastisk cast, siger Susanne Bier.

- At det er selveste AMC og BBC, der skaber serien sammen med The Ink Factory, er så vildt, at jeg må knibe mig i armen dagligt. "The Night Manager" er uden sammenhæng den største og mest udfordrende produktion, jeg nogensinde har været involveret i.

Historien følger den tidligere soldat Jonathan Pine - spillet af Tom Hiddleston - der arbejder som natportier på et europæisk luksushotel, da han rekrutteres til at spille en nøglerolle i en undercover-operation for at afsløre en våbenhandler.

Sponsoreret indhold