Nyheder19. december 2014

Susan K: Jeg er en dejlig person

Reality-baben går julen i møde med god samvittighed
Af af
Susan K har skaffet mad og gaver til 12 personer
Susan K har skaffet mad og gaver til 12 personer
 Foto: Claus Poulsen


- Jeg er da fandeme en dejlig person, og jeg har hjertet på det rette sted!, lyder det på Susan K's facebook profil, hvor hun har lavet en lang opdatering, der handler om, hvordan hun tænker på alle andre før sig selv i denne juletid.

LÆS OGSÅ: Susan K: Flytter i hus

- Huset er tømt for ALT hvad jeg kan undvære.. Selvom jeg er hjemme i julen, ville de sku nok gå forgæves, hvis der skulle være indbrud. Jeg skriver dette, ikke fordi at jeg nødvendigvis behøver et klap på skulderen, men fordi jeg er sådan en person, som tænker på alle andre, og før mig selv! Det er der rigtig mange der udnytter, skriver Susan K.

LÆS OGSÅ: Kan du score Susan K?

Det betyder blandt andet, at hendes mor kan vente sig en lidt mindre gave i år. Reality-baben har nemlig sat alt ind på at give andre en god jul.

- Jeg er stolt af, at kunne bidrage med mad, og gaver til 12 personer, skriver Susan K og opfordrer samtidig sine mange facebook-venner til at være god mod andre i anledning af julen.

LÆS OGSÅ: Susan K: Hot og hamrende forelsket

Og Susan K ved om nogen, hvordan det er at stå med håret i postkassen og have seriøst brug for andres hjælp. Tidligere på året måtte hun gå tiggergang på facebook blandt sine venner, da hun ikke havde fået løn fra sin tidligere arbejdsgiver og regningerne hobede sig op.

LÆS OGSÅ: Susan K: Beder facebook-venner om penge

- Hader altid at bede om hjælp, for det er ALTID mig, der hjælper. På forhånd tak. Skammer mig allerede, skrev Susan K dengang.

Susan K. fortæller, hvad hun har fået ud af at være reality-deltager:


Værterne til Reality Awards 2015 driller hinanden


SE og HØR den officielle reality-hymne - V.I.P. Reality

Sponsoreret indhold