Kan du score Susan K.?

Susan K. mener ikke hun var svært at score, hvis ikke det var fordi, hun havde en kæreste.

Susan K. mener ikke hun var svært at score, hvis ikke det var fordi, hun havde en kæreste.

Foto: Dan Mariegaard


Når man er høj, flot og blondine, så kommer der rigeligt med tilbud fra fyrene. Og når man så oveni købet har nogle flotte store bryster, så skader det bestemt heller ikke ens popularitet hos det modsatte køn.

Det ved Susan K. alt om. Men selvom baben, der blev kendt fra "Paradise Hotel" ikke selv vurderer, at hun er svær at score, så forhindrer kæresten Alexandre Soutrenon hende i at sige ja til tilbuddene.

Du kan se i videoen herunder, hvorfor hun ikke føler sig som en stjerne, selvom hun er så eftertragtet, at hun blev bestormet af fans, da hun besøgte Tivoli. Og så kan du også høre, om man kan score Susan K.

Og hvis du heller ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste års Reality Awards

Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

Danske reality-piger kæmpede om, at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der også afholdt Reality Awards i 2015.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne fra sidste år

Så drømmer du om, at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne' og 'Robinson Ekspeditionen' "De unge mødre" og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.

SE og HØR har i samarbejde med Reality Awards samlet en perlerække af de danske reality-stjerner til at indspille en sang og en musikvideo "VIP Reality", der skal hylde de danske reality-stjerner og deres festlige og uforudsigelige indslag i danskernes TV.

Du kan se musikvideoen her.


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close