Nyheder16. januar 2011

Susan K: I bitchfight med Mascha Vang

Den gamle strid mellem eks-paradisoerne er genoptaget på højeste blus
Susan sviner Mascha til på Facebook
Susan sviner Mascha til på Facebook
 Foto: All Over

Da Susan K for et års tid siden kom i fokus efter at have kastet et ølglas i hovedet på en barpige i Aarhus, grundlages samtidig en strid mellem hende og en anden blond brystbombe.

Mascha Vang greb nemlig til tasterne og afleverede denne svada til sin "Paradise Hotel"-kollega:

- Hvis hun skal afsone en længere straf, så render hun da ikke rundt i bh på diskoteker midt om natten. Det må da være en trøst. Står hun til at få samfundstjeneste, får hun da et "job" at stå op til hver dag. Alle skal jo starte et sted … Det er bedre end ingenting, lød det dengang fra Mascha.

Læs også: Susan med ny, ung kæreste

Susan forsøgte at svare igen i Ekstra Bladet ved blandt andet at påpege, at Mascha selv havde gået til den på ferieeskapader i Bulgarien, hvor hun "ifølge fælles venner ikke holdt sig tilbage i jomfruafdelingen. Laaangtfra".

Siden blev striden sat på standby, men efter en samtale på sin profil på Facebook med realitykollegaen Nicolai Schwartz har Susan K så sandelig forsøgt at genoptage den igen.

Læs også: Mascha er arbejdsløs

Her skriver brystbomben blandt andet, at Mascha er en "slut" - en billig tøs - ligesom hun mener, at Mascha både er afdanket og har knaldet udenom. Sidstnævnte har hun dog ikke noget bevis for.

- Det er jeg iskold over for. Og jeg ville fortælle det til alle, hvis jeg fandt ud af noget. Man skal ikke finde sig i alt, raser Susan K i Ekstra Bladet.

Det ser dog ikke ud til, at det lykkes for Susan at få Mascha Vang til at tage til genmæle.

- Jeg har slet ingen kommentarer til det, siger hun.

Sponsoreret indhold