Nyheder23. maj 2011

Susan K: Genforenet med Søren

Midt i sorgen over at blive forladt af kæresten, dukkede hendes gamle flamme op
Susan K og Søren gik fra hinanden med bål og brand, men nu er alt glemt
Susan K og Søren gik fra hinanden med bål og brand, men nu er alt glemt
 Foto: Thomas Laursen

Da Susan K og Søren Petersen fra Robinson Ekspeditionen slog pjalterne sammen i efteråret 2009 var det den helt store kærlighed. Det fandt sammen med et brag, men få måneder efter skiltes de med et - omend endnu større - rabalder.

Læs også: Susan K sender eks ud i rummet

Bruddet foregik gennem medierne, for Susan K sad varetægtsfængslet efter hun havde smadret et ølkrus i hovedet på en ansat på et diskotek.

De grimme gloser ville ingen ende tage.

- Én ting er, at hun er blevet anholdt. Det, der skuffer mest, er, at jeg har fortalt hende, hvor hårdt jeg har det herude, når hun render rundt i bylivet. Og i går sagde hun til mig, at det var en middag med veninderne, sagde Sørendagen efter anholdelsen.

Og han fik med det samme svar på tiltale.

- Jeg er helt målløs over hans udtalelser. Jeg har spildt min tid. Jeg føler mig totalt til grin, og er dybt, dybt chokeret over de ting, han har sagt. Jeg har ventet i seks uger på en mand, som udtaler sig sådan der! Det er mangel på respekt og helt utilgiveligt. Det er ikke min definition på kærlighed, lød det fra Susan K.

Sammen igen

Nu er stridsøksen imidlertid blevet begravet, og i weekenden var de to ekskærester ude at spise middag og i byen sammen.

- Det var super hyggeligt at se ham igen. Vi har skrevet sammen siden dengang, men det er første gang vi ses, siger Susan, som har fået snakket det hele igennem med sin eks, til seoghør.dk.

Gensynet fik dog ikke den gamle flamme til at blusse op igen.

- Vi er bare venner, understreger Susan K.

Læs også: Susan K: Forladt igen

Sponsoreret indhold