Storbarmede Irina: Se hende feste på Ibiza

Irina kan meget snart ses på slap line med veninden på Ibiza.

Irina kan meget snart ses på slap line med veninden på Ibiza.

Foto: ALL OVERDen smukke ukrainskfødte reality-skønhed Irina, som de fleste kender fra "Fristet" og "Divaer i junglen", ligger ikke på den lade side.

For tiden render hun rundt i det københavnske natteliv og filmer sig selv og veninderne på byturene til et endnu ikke offentliggjort program, og snart kan TV-seerne på Kanal 5 også opleve den mørkhårede brystbombe feste igennem i et spritnyt realityprogram, der foregår i det spanske.

SBS-kanalen skruer op for fest og farver, når den nye reportageserie "Party på Ibiza" kommer til at fornøje seerne hver mandag aften på Kanal 5.

Irina: Kæreste med Ronaldo

Her tages temperaturen på Europas hotteste sommerdestination for de unge, smukke og rige, når Kanal 5 giver et festligt billede af livet på party-øen i det baleariske hav.

Her kommer seerne helt tæt på de mange danskere, der vælger at tilbringe sommeren på Europas vildeste strande og natklubber, og man går bl.a. tæt på Irina og hendes gode veninde Julie (tidligere "Paradise Hotel"-babe) som er rykket til Ibiza for at fyre den af i øens pulserende natteliv.

Mission: At score fyre og skaffe Irina et job som danser på én af verdens største natklubber.

Irina er demed gået "i seng med fjenden", idet hun tidligere kun har repræsenteret SBS TV's værste realitykonkurrent - Viasat-kanalerne.

Irina: Se mine deller

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close