Nyheder3. marts 2015

Stolt Geo bliver udråbt til kulturambassadør

Den gakkede komiker er blevet udnævnt som kulturambassadør af fødebyen Aalborg
Geo kommer fra den nordjyske hovedstad, Aalborg
Geo kommer fra den nordjyske hovedstad, Aalborg
 Foto: All Over PressDet blev alt andet end en grå mandag for komikeren Geo, med det borgerlige navn Christian Geo Heltboe. Den 39-årige komiker kan nemlig fra i dag af og fremover kalde sig "kulturambassadør".

Det afslørede den gakkede stand-up-komiker selv på sin Instagram profil mandag formiddag, da han lagde et billede op af den officielle begrundelse til, hvorfor han modtager Aalborgs kulturpris 2015.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov og Geo: Ufin kamp

Og det er en glad Geo, der får titlen som "kulturambassadør".

- Hvor er jeg stolt, beæret og glad for denne fantastiske cadeau, skriver komikeren til sit opslag og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geo jubler: Kræften holder sig væk

- Elsker min fødeby og elsker at se den udvikling, den har gennemgået kulturelt de sidste 20 år. Den gør mig stolt, og jeg vil forsøge som eksil-aalborgenser at gøre jer stolte de næste tyve. Vi ses snart, skriver den 39-årige komiker på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Geo gi'r den som sexet popdiva

Begrundelsen for, at valget som prismodtager er faldet på komikeren, skal findes i hans evne til "at bruge de største udfordringer i sit eget liv konstruktivt og formidle dem på en måde, der får folk til at reflektere over deres eget liv", skrives der i den officielle forklaring.

Geo slog for alvor igennem på den danske stand-up-scene i 2002 med showet "Den Ægte Vare", som han lavede med blandt andre Rune Klan, Anders Matthesen og Mick Øgendahl.

Se Geos opslag på Instagram her.

Sponsoreret indhold