Nyheder 9. september 2014

Geo jubler: Kræften holder sig væk

Den kendte komiker kan fejre to år uden cancer
Komikeren Geo fik mandag en glædelig nyhed - han er fri for kræft
Komikeren Geo fik mandag en glædelig nyhed - han er fri for kræft
Foto: Sif MeinckeÅrsdage skal markeres. Det gælder ikke mindst, når man som den danske komiker Christian Geo Heltboe - bedre kendt som Geo - kan fejre to år uden cancer.

Mandag kunne han således proklamere på de sociale medier, at hans opfølgende undersøgelse for kræft havde erklæret ham fortsat rask.

Dagen valgte Geo at bruge på en god cykeltur til posthuset sammen med sin datter, hvor et kæmpe læs pakker blev sendt direkte af sted til komikerens trofaste fans.

Pakkerne passede såmænd også glimrende til lejligheden, idet de alle sammen indeholdt Geos egen bog "Ikk' for sjov, Om kemo og comedy", som udkom i april sidste år.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov og Geo: Hvem har det grimmeste tøj?

LÆS OGSÅ: Geo vil spise en hund

LÆS OGSÅ: Geo giver den gas som popdiva

På et foto, som Geo mandag har lagt på det sociale medie Instagram, ses en ladcykel fyldt til bristepunktet med store frankerede kuverter. Til billedet har Geo tilføjet teksten:

- Så har min datter og jeg cyklet Østerbro tyndt for at få postet jeres bøger. Er meget beæret over, der stadig er så stor interesse for den. Håber I kan lide den, skriver Geo og fortsætter:

- Og så på dagen, hvor jeg kom (rystende nervøs) igennem toårskontrol, bliver livet bedre, skriver han og følger op med flere hjerter og smileyer.

Den livsglade komiker kunne i september 2012 offentliggøre den gode nyhed, at han var erklæret rask for den testikel- og lungekræft, der havde vendt op og ned på hans liv.

Godt seks måneder senere udkom Geo med sin personlige beretning "Ikk' for sjov, Om kemo og comedy".

Se billedet af Geos læssede ladcykel her: http://instagram.com/p/ssSYR7lqAQ/?modal=true

Newspaq

Sponsoreret indhold