Nyheder27. oktober 2021

Stjerneparade klar til Northside

Northside festival vender tilbage, efter at have været aflyst i to år. Onsdag er de første navne annonceret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210704-205013-3-1920x1280we.jpg
 Per Lange/Ritzau Scanpix

Musikfestivalen Northside, der foregår i Aarhus, præsenterer onsdag de første musiknavne, der skal spille ved næste års festival.

Der er både internationale og danske stjerner på plakaten, når Northside vender tilbage, efter at have været aflyst de seneste to år på grund af coronavirus.

Blandt de udenlandske navne finder man Nick Cave & The Bad Seeds, den britiske brødreduo Disclosure og rapperen Princess Nokia.

Kashmir, Suspekt, Jada og Tessa er blandt de danske navne, man kan opleve på Northside næste år.

Northside præsenterer i alt ti danske navne onsdag, og det er ifølge festivalen selv en hyldest til den massive danske talentmasse.

Det oplyser Northside i en pressemeddelelse.

Mange af dem, der havde billetter til Northside i både 2020 og 2021 har valgt at gemme deres billetter. Derfor er der kun få billetter tilbage til dem, der endnu ikke har sikret sig en billet.

De resterende partoutbilletter kommer til salg 1. november klokken 10, mens de endagsbilletter, der er tilbage, kommer til salg 1. februar næste år.

Desuden har Northside fået en ny plads, der ligger i Eskelunden lidt udenfor Aarhus.

De tidligere år er festlighederne løbet af stablen i Ådalen, der også ligger i Aarhus.

Som et andet nyt tiltag bliver Northside i 2022 med et menukort, der udelukkende er plantebaseret og 100 procent grøn energi.

Festivalen finder sted 2.-4. juni næste år.

Sponsoreret indhold