Nyheder23. november 2015

Sort Sol-jubel: Stjålne guitarer fundet

De ikoniske guitarer, som blev stjålet fra det danske rockband Sort Sol i sidste uge, er blevet fundet efter en ihærdig politi-aktion
https://imgix.seoghoer.dk/media/4c16a3c5a63d4bdb9db45d95e04b07d3.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

I sidste uge skrev vi om, at en håndfuld legendariske guitarer var blevet hugget fra rock-orkesteret Sort Sol. Heldigvis resulterede den massive mediedækning af tyveriet i, at guitarerne nu er kommet hjem til deres rette ejermænd. Men det krævede også en aktion fra politiets side.

Bandets guitarist, Lars Top-Galia, skriver nemlig på sin Facebook-profil, at tyveriet er blevet opklaret, efter at politiet iværksatte en aktion.

- Specialsektionen under Københavns Politi gennemførte natten mellem torsdag og fredag et raid på et ukendt sted i København. Ved den lejlighed fandt de alle 5 stjålne Sort Sol-guitarer, står der henover den originale efterlysnings-plakat, som bandet lavede i sidste uge.

Bandet takker venner, sociale medier og politiet blandt mange andre for, at guitarerne atter er tilbage, hvor de hører hjemme.

En af de guitarer, som blev taget, var den, som sangen ”Let Your Fingers Do the Walking” blev lavet på. Sangen er formentlig bandets mest genkendelige, og sangen alene affødte endda en DR-dokumentar om landeplager.

Guitarerne blev stjålet ude på Amager for to weekender siden, og bandet udlovede i den forbindelse en stor dusør til finderen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold