Nyheder29. juli 2010

Stine Kronborg: Totalt smadret

Den smukke poledanser er bange for, at alle hendes drømme ryger på gulvet
En ked Stine i Australien
En ked Stine i Australien
 Foto: Stine Kronborg

Lige nu sidder Stine Kronborg i Sydney og er helt knust. Hun er taget til Australien, for at blive en endnu bedre poledancer og indtil nu, er alt gået fantastisk.

Læs mere: Stine Kronborg på ski i trikot

Men en tur til kiropraktoren satte en stopper for Stines ellers sprudlende positive humør.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/stine-kronborg-smadret-teks-jpg.jpg

Glad og smilende - sådan plejer Stine Kronborg at se ud (Foto: Thomas Laursen)

- Følte jeg lige havde fået det største spark i ansigtet og alle mine drømme blev tabt på gulvet som en uerstattelig vase der gik i tusinde stykker, skriver hun på sin blog.

Hun har længe haft problemer med sin ene skulder og hun kunne også mærke, at noget var galt i den ene hofte. Det har en australsk kiropraktor nu bekræftet hende i, faktisk kaldte hun danserens krop for totalt "fucked".

Læs mere: Stine Kronborg led af bulimi

- Min hofte er roteret til den ene side og har været det i så mange år at det bliver en næsten umulig opgave at få rettet op, skriver hun og fortsætter den barske diagnose.

- Min skulderkapsel har været flækket engang efter et styrt på ski og den er så åbenbart vokset sammen lidt fremad, hvilket gør at når jeg forsøger at løfte armen må den sænke sig for at åbne op. Det kan så gøre at der kommer nogle ting i klemme og voldsomme betændelses tilstande - fedt!!

Den 31-årige frøken Kronborg har ellers elsket hver en dag i Sydney, hvor hun til daglig hjælper til og danser i et stort lokalt poledanser-studie. Hun har endda været med til opvisninger, men nu er modet dalet drastisk.

Læs mere: Stine Kronborg viste babser

- Det føles bare som om alle mine brikker er blevet slået hjem og jeg skal starte forfra og der er fandme lang vej i mål, skriver hun fra Sydney.

Heldigvis har kiropraktoren ikke sagt, at hun ikke kan nå i mål, og det fæster Stine Kronborg i øjeblikket sin lid til, for hun slutter indlægget af sådan her.

- Xx Stine K(larer den uanset hvor meget jeg må gå igennem for at nå mit mål).

Sponsoreret indhold