Nyheder11. august 2009

Stine Kronborg: Viste babser

Den tidligere TV-vært overlod ikke meget til fantasien, da hun optrådte sammen med Medina. Se det ucensurerede billede her
Flotte Stine Kronborg viste babs og nutte frem for en fyldt rådhusplads
Flotte Stine Kronborg viste babs og nutte frem for en fyldt rådhusplads
 Foto: All Over/ Kenneth Scher

Under homoparaden Copenhagen Pride, gav René Difs ekskæreste den hele armen som danser, da hun akkompagnerede hitsangeren Medina på scenen midt på Rådhuspladsen, som var fyldt til randen.

Det i sig selv var ikke specielt opsigtsvækkende, men Stine Kronborgs påklædning var derimod særdeles bemærkelsesværdig. Den 30-årige danser hoppede nemlig rundt med bare bryster og en sort maske.

- Optrådte jeg med bare bryster? Hvordan ved du det? Jeg bar jo maske, fniser Stine Kronborg skummelt og glemmer samtidig, at hun op til koncerten havde annonceret showet på sin Facebook-profil.

- Jamen, selvfølgelig er det mig. Det var for fedt. Inden vi gik på, var jeg sådan lidt - wooow, hvad har jeg egentlig gang i? Men man glemte det hurtigt, da musikken spillede, og det var sejt at træde lidt over grænsen og gå hele vejen, fortæller den tidligere TV-vært.

Gør det ikke igen

- Havde det været anderledes, hvis ikke showet var for homoseksuelle?

- Ja, det havde det nok. Skulle det være, så skulle det være til Copenhagen Pride. Men det er nok den eneste gang, jeg gør det. Det bliver altså ikke mit varemærke fremover, kvidrer Stine Kronborg.

Sponsoreret indhold