Nyheder2. januar 2011

Stine Kronborg: Scoret af verdensstjerne

Se hvilken amerikansk R&B-stjerne, som er faldet pladask for den smukke dansepige
En flyvetur fra London til København udviklede sig pludselig for 31-årige Stine
En flyvetur fra London til København udviklede sig pludselig for 31-årige Stine
 Foto: All Over

31-årige Stine Kronborg var egentlig bare i København for en weekend, inden hun skulle flyve videre til Florida for at holde juleferie med sin familie. Den smukke danser bor til daglig i Australien og så frem til en festlig weekend med sine veninder.

Læs også: Stine Kronborg: Totalt smadret

Men i flyet fra London til København blev Stine opsøgt af selveste Mario, en 24-årig amerikansk R&B-stjerne, som har solgt millioner af plader. Han byttede endda plads med en anden passager i flyet for at komme tættere på og ventede i lufthavnen for at få Stines telefonnummer. Det skriver Her og Nu.

Efter en del eftertanke valgte Stine at springe ud i eventyret og tilbragte spontant hele dagen sammen med verdensstjernen.

- Det var, som om vi havde kendt hinanden altid. Om morgenen fulgtes vi ned i receptionen og var overhovedet ikke særligt hemmelighedsfulde, mig med vådt hår og ingen makeup. Vi sagde farvel klokken 6, efter hvad der vel er en af de bedste og vildeste dage i mit liv, fortæller Stine til Her og Nu.

Læs også: Stine Kronborg: Bulimi

Den lyshårede danser afslører også, at hun efterfølgende har hørt fra sin amerikanske superstjerne, men dog ikke aner, om de nogensinde skal ses igen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/december/stine-kronborg-scoret2-jpg.jpg


24-årige Mario, der har solgt millioner af plader, gav koncert på Park i København (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold