Nyheder10. december 2018

- Du er så klam! Stig Tøfting prutter for åben skærm

Plæneklipperen Stig Tøfting sørgede i går aftes for at nærmest at evakuere TV3 Sports studie på egen hånd, da han slap en gedigen vind
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170720_mr_landliggerkampen_10.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Han plejede at være en hver modstanders skræk på en fodboldbane. Nu er Stig Tøfting enhver kollegas skræk.

Ikke så meget på grund af hans velkendte verbale svinere, dem har han lært at styre, til gengæld har den nu 49-årige ekspertkommentator tydeligvis ikke lært at styre sit numsehul.

Den tanke kan man i hvert fald godt få, hvis man har set et klip, som TV3 Sport har delt, før Stig Tøfting gik live sammen med kollegaerne Camilla Martin og Peter Graulund.

Hele studiet er fuldstændig stille, og de tre skærmtrolde står med hovedet begravet i deres papirer, da "Tøffe" lige går et par centimeter ned i knæ for at lette trykket bagtil.

Et mindre skælv går i gennem studiet og direkte ind i ørene på Camilla Martin og Peter Graulund, og nu også en masse seere.

Artiklen fortsætter under videoen

Stigs fis bliver startskuddet til en sand perlerække af skældsord rettet mod den tidligere landsholdsspiller fra hans to studiekollegaer. Og det kan man vel egentlig godt forstå.

Prutten varer længe

Hele Danmarks badminton-darling Camilla Martin har rollen som studievært i sportsstudiet hos TV3 Sport, som var minutter fra at starte deres optakt til kampen mellem Vejle Boldklub og Brøndby I.F.

Den blonde vært forlader øjeblikkeligt studiet, da Stig Tøfting vælger at forpeste hele studiet med sine indre gasser - men hun kommer dog tilbage lidt tid efter helt bøjet sammen af grin.

- Hold kæft hvor er du klam!, får den tidligere fjerboldsprinsesse fremstammet i mellem de mange grin.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_martin-2014-011739.jpg
 Foto: Peter Grosen

Camilla Martin arbejder i dag som studievært for TV3 Sport (Foto: Peter Grosen)

Herefter tager tingene en uventet drejning.

Mens Peter Graulund stadig nægter at stille sig tilbage ved af "Tøffe", begynder den tidligere landsholdskæmpe og Camilla Martin nu at analysere prutten.

- Ved du, inden du slår den, at den er så lang?, spørger hun pruttesynderen, som ikke er i stand til at komme med et svar, da han er fuldstændig ildrød i hovedet og hviner af grin, som var han en stukket gris.

Da Tøfting så småt kommer til sig selv, prøver han at gøre det hele godt igen.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

- Det må ikke ske igen det her, konstaterer den normalt så kontante jernmand, som fik kælenavnet plæneklipper i sin aktive fodboldtid pga. hans meget hårde glidende tacklinger og kompromisløse spillestil.

Og ja Stig, vi må nok give dig ret i, at det ikke må ske igen, hvis du gerne vil beholde dit gode forhold til dine kollegaer.

Sponsoreret indhold