Sådan fandt Camilla Martin sammen med manden igen

Camilla Martin.

Camilla Martin.

(Foto: All Over Press)

I 2011 meddelte TV3’s fodboldkyndige Camilla Martin, at det seks år lange ægteskab mellem hende og Lars Nygaard var slut.

Parret blev separeret, og Lars f lyttede i lejlighed i Lyngby, mens 43-årige Camilla Martin blev boende i huset i Holte med sønnerne Lucas og Elias.

Camilla Martin og manden fik dog aldrig underskrevet skilsmissepapirerne, og det viste sig at være heldigt, for efter halvandet år hver for sig indså parret, at de ikke kunne undvære hinanden.

Selv om skilsmissen blev afblæst, beholdt Lars Nyggard sin Lyngbylejlighed, hvor han boede et par dage om ugen, mens hele familien var samlet i huset i Holte i de resterende dage – til stor undren for omverdenen.

– Jeg måtte forsvare det over for veninder, der mente, at det var mærkeligt, at han skulle derind at ”holde ferie”.  Jeg var sådan ”Helt ærligt, jeg er 40 år, jeg skal fandme nok selv håndtere, om det er for meget eller for lidt”. Det er noget med at turde stå på mål for de valg, man træffer. Det var sådan, Lars kunne være i vores forhold på det tidspunkt, og det var en god måde for os at finde tilbage på, siger Camilla Martin til ALT for damerne.

Lars Nygaard har nu opgivet lejligheden i Lyngby, og familien er flyttet i et nyt og større hus i Holte, hvor de bor sammen på fuldtid. 

Den tidligere badmintonstjerne lærte Lars at kende gennem sin eksbadmintonkæreste Peter Gade (Foto: All Over).

Brød med dårlige vaner

Camilla Martin er ikke bleg for at tage meget af ansvaret for bruddet på sine skuldre og fortæller i interviewet, at hun før i tiden godt kunne være lidt for hurtig til at give sig til at mugge over alle mulige kvindeting, hvis der var noget, hun syntes var for dårligt.

En tur til psykolog fik hende dog til at se indad og gøre op med sine dårlige vaner.

– Det var en børnepsykolog i fodformede sko. Knud. Det handlede egentlig om, hvordan vi skulle agere i forhold til børnene, og, typisk mig, så ryger snakken over på Lars, og så får han lige et hug, fortæller hun og fortsætter:

- Knud sad der med foldede ben, og så sagde han stille og roligt: ”Bare fordi du synes eller føler noget, så mærker verdenomkring dig ikke det samme”. Det ramte simpelthen hovedet på sømmet, fortæller Camilla Martin, som derefter begyndte at arbejde med sig selv.

– Det er ikke nok at gå til psykolog. Man skal også være klar til at tage hul på alt det, der er grimt og ulækkert og vammelt ved én selv. Jeg har siddet og hylet hos Knud, fordi jeg vidste, at jeg også havde et ansvar. Jeg har læst en masse i en bog, der hedder ”Enneagrammet”. I den står der, at ”dårlige vaner skal man lade falde fra sig, som visne blade falder til jorden”. Det er svært, så man skal turde, siger hun til ugebladet.

Læs hele historien om Camilla Martin i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close