Nyheder28. januar 2018

Stig Elling søger orlov på grund af depression

Den tidligere rejsekonge og nu konservative kommunalpolitiker i Frederiksberg Kommune trækker stikket fra politik i tre måneder for at komme en depression til livs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-32665.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Stig Elling, 70, er blevet ramt af en depression, og derfor søger han nu tre måneders orlov fra sin post i kommunalbestyrelsen i Frederiksberg Kommune. Det skriver TV 2 Lorry.

- Jeg har haft for travlt og haft for mange jern i ilden. Jeg har måske været lidt for hurtig til at tro, jeg kunne være med fra starten af. Men det kunne jeg ikke, og det er kommet lidt bag på mig, siger Stig Elling til TV 2 Lorry, der tilføjer at han er i behandling for sin depression - en sygdom, som han tidligere har kæmpet med.

Trods sin depression passer Stig Elling stadig sit job som ambassadør hos rejsearrangøren Bravo Tours.

- Jeg har været nødt til at vælge, og mit arbejde i rejsebranchen er det væsentligste for mig, da jeg har været i branchen hele mit liv. Det har jeg ikke i kommunalpolitik, selvom jeg har dyb respekt for vores kommunalbestyrelse, fortæller Elling til TV 2 Lorry.

- Men det er klart, at hvis jeg kan komme tilbage noget hurtigere. Så vil jeg forsøge det. Men indtil videre er det tre måneder, tilføjer Stig Elling.

Stig Elling sidder i kommunalbestyrelsen for De Konservative i Frederiksberg Kommune. Ved kommunalvalget i november sidste år blev han valgt ind med 449 personlige stemmer, og det er hans tredje periode i kommunalbestyrelsen.

Tilbage i 2009 blev Stig Elling også ramt af stress, og blev beordret af lægen til at tage den med ro.

- Under et kommunalbestyrelsesmøde i sidste uge gik jeg pludselig helt i sort. Blev konfus og rundt på gulvet. Det var simpelthen stress. Og det er jo noget, man skal passe på med, specielt når man har nået min alder, fortalte Stig Elling dengang.

Sponsoreret indhold