”Steppeulven”: Jeg kan ikke synge

27-årige Joachim Fjelstrup i rollen som rocklegenden Eik Skaløe i filmen \

27-årige Joachim Fjelstrup i rollen som rocklegenden Eik Skaløe i filmen "Steppeulven"
Den 27-årige skuespiller Joachim Fjelstrup kan lige nu opleves i sin hovedrolledebut som frontmanden i hippiebandet "Steppeulvene", Eik Skaløe.

Filmen hedder kort og godt "Steppeulven", og handler om rocklegenden Eik Skaløes alt for korte liv, hippiebevægelsen og dannelsen af bandet "Steppeulvene" i 1960'ernes tåge af stoffer, fredstegn og løsluppen sex.

Joachim Fjelstrup blev færdig fra Statens Scenekunstskole i 2013 og rollen som poeten med de mange indre dæmoner, Eik Skaløe, er skuespillerens første nogensinde. Castingprocessen var dog heller ikke helt gnidningsfri, fortæller den charmerende Fjestrup:

- Det var et langt castingforløb, som startede to år efter, jeg blev uddannet. Jeg hørte ikke noget i et år, så jeg havde egentlig opgivet det, siger Joachim Fjelstrup til SE og HØR.

Det var da også lige før, at Joachim Fjelstrup var blevet vraget til rollen på forhånd: Han kan nemlig ikke synge!

Læs også: Hyldet stjernespire - "Steppeulven" er min første film

- Så ringede de igen og spurgte, om jeg kunne synge. Det plejer jeg ikke at svare ja til, for så godt synger jeg ikke. Men Eik Skaløe sang ikke vanvittig godt, så det kunne jeg godt leve op til. Og så fik jeg rollen, smiler Joachim Fjelstrup, der også har fået pæne ord med på vejen af anmelderne.

Læs også: Anmelderne om "Steppeulven": Et fascinerende portræt

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close