Nyheder25. januar 2017

Stephanie trodser sin mor: Fik piercing alligevel

Sidste år fik Stephanie fra "Årgang 0" en piercing i læben. Nu fortæller hun, at det bestemt ikke var med hendes mors velsignelse, at hun fik endnu en piercing
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-17186.jpg
 Foto: Aller Media

Er du en af dem, der trofast følger med i "Årgang 0", så lagde du sikkert også mærke til, at Stephanie havde fået en ny piercing i læben.

Nu fortæller hun i en livechat på TV 2, at det bestemt ikke var med hendes mors velsignelse, at hun fik endnu en piercing.

- Jeg havde længe gerne ville have en, og så på vej hjem fra New York i lufthavnen i JFK spørger jeg min mor, "må jeg egentlig ikke få en piercing i læben?", og hun siger, "nej, det må du i hvert fald ikke", fortæller Stephanie i livechatten.

Heldigvis for Stephanie, så var mor Christina ikke den eneste, der skulle tage stilling til hendes ønske. Hendes far havde nemlig også noget at skulle have sagt.

Far Christian har nemlig en piercing- og tatovørforretning, hvor han nemt kunne lave datterens nye piercing.

- Da jeg så kom hjem, fik jeg den dagen efter af min far. Min mor vidste det ikke, og jeg fik den alligevel, fortæller Stephanie.

Så selvom mor ikke var vild med ideen, så fik Stephanie alligevel sin piercing. I forvejen havde Stephanie en piercing i navlen.

Du kan se flere billeder af Stephanie i galleriet herunder

Stephanie fra "Årgang 0"

Sponsoreret indhold