Stein Bagger: Så fedt boede han

Stein Bagger levede i vild luksus. Lige indtil han kom i fængsel

Stein Bagger levede i vild luksus. Lige indtil han kom i fængsel

Foto: All OverBagmanden bag "IT-Factory"-fupnummeret Stein Bagger manglede ikke noget. En lystyacht i havnen, en Ferrari i garagen og en luksuslejlighed med udsigt over Øresund.

Stein Bagger levede i den grad et liv i sus og dus. Altså lige indtil hans fupnummer blev afsløret og adressen i Hellerup udskiftet med en celle i Vestre Fængsel.

Og det må siges at være noget af en omvæltning, når man kigger på billederne af luksuslejligheden, der netop er blevet sat til salg igen.

Det tidligere hjem i den hundedyre Tuborg Sundpark i Hellerup, hvor Stein Bagger gennem fire år boede sammen med sin daværende kone Anette Uttenthal, er udbudt til den nette sum af af 14 mio. kr. og er dermed Danmarks 11.-dyreste lejlighed på markedet lige nu. Det skriver Boliga.dk.

Stein Bagger: Eks'en god for millioner

Der er da også tale om en yderst eksklusiv bolig, som storsvindleren kunne nyde godt af, så længe det varede. Der er blandt andet havudsigt, to altaner på 40 kvadratmeter, walk in-closet og badeværelser udført i marmorpuds, ligesom der er elevator og parkeringskælder.

Konkursboet, der håndterede moradset i kølvandet på Stein Baggers svindel, solgte lejligheden tilbage i 2009 for 12.850.000 kroner, et godt stykke over de 8,3 millioner kroner, som Stein Bagger og Anette Uttenthal selv gav for lejligheden i 2004.

Og nu kan du altså gøre den tidligere fupmillionær kunsten efter og bosætte dig i den ekslusive bolig i Tuborg Sundpark. Hvis altså du lige ligger inde med 14 millioner.

Se Stein Baggers lejlighed her.

Se hvilken kendt dansk fodboldspiller, der købte den dyreste lejlighed i 2013

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close