Nyheder1. januar 2014

Nicklas Bendtner: Årets dyreste

Boldbissen sætter ny vanvittig rekord i 2013
Nicklas Bendtner har brugt endnu flere penge end sin shoppeglade kæreste Julie Zangenberg i år
Nicklas Bendtner har brugt endnu flere penge end sin shoppeglade kæreste Julie Zangenberg i år
 Foto: Thomas LaursenDen skandaleombruste landsholdsspiller Nicklas Bendter sætter ikke kun et høt tempo på grønsværen. Også når det kommer til at svinge kreditkorten, er han med helt fremme i feltet.

Faktisk fører han i den kategori. Boldbissen købte nemlig en lejlighed til svimlende 13,2 millioner kroner tilbage i februar, og det har vist sig at være den dyreste lejlighedshandel i hele landet i 2013. Det viser en ny opgørelse fra boliga.dk.

Men selvom det altså er Danmarks dyreste lejlighed i år, fodboldspilleren ligger inde med, bliver den kun brugt som feriebolig. For når Nicklas Bendtner passer jobbet hos Arsenal i London, rykker kæresten Julie Zangenberg ud af luksushyblen. Det kunne SE og HØR afsløre tidligere i år.

Se hvorfor her: Nicklas Bendter: Penge vigtigere end kærlighed

For de mange millioner fik Nicklas Bendtner en 339 kvadratmeter stor lejlighed i hjertet af København, og det lykkedes ham endda at få slået 1,8 mio. kr. af udbudsprisen for boligen.

Så selvom 13,2 millioner også er en slags penge, kan Arsenal-angriberen jo trøste sig med, at han har sparet knap to millioner kroner på handlen.

Skulle du få lyst til at slå Nicklas Bendtners rekord og købe den dyreste lejlighed i 2014, kan det snildt lade sig gøre. Hvad med en bolig i Bølgen i Vejle til små 13,6 millioner eller en lejlighed på Frederiksberg til 18.500.000?

Nicklas Bendtners eks bor endnu dyrere. Se hvad hun gav for sit rækkehus

Sponsoreret indhold