Nicklas Bendtner: Årets dyreste

Nicklas Bendtner har brugt endnu flere penge end sin shoppeglade kæreste Julie Zangenberg i år

Nicklas Bendtner har brugt endnu flere penge end sin shoppeglade kæreste Julie Zangenberg i år

Foto: Thomas LaursenDen skandaleombruste landsholdsspiller Nicklas Bendter sætter ikke kun et høt tempo på grønsværen. Også når det kommer til at svinge kreditkorten, er han med helt fremme i feltet.

Faktisk fører han i den kategori. Boldbissen købte nemlig en lejlighed til svimlende 13,2 millioner kroner tilbage i februar, og det har vist sig at være den dyreste lejlighedshandel i hele landet i 2013. Det viser en ny opgørelse fra boliga.dk.

Men selvom det altså er Danmarks dyreste lejlighed i år, fodboldspilleren ligger inde med, bliver den kun brugt som feriebolig. For når Nicklas Bendtner passer jobbet hos Arsenal i London, rykker kæresten Julie Zangenberg ud af luksushyblen. Det kunne SE og HØR afsløre tidligere i år.

Se hvorfor her: Nicklas Bendter: Penge vigtigere end kærlighed

For de mange millioner fik Nicklas Bendtner en 339 kvadratmeter stor lejlighed i hjertet af København, og det lykkedes ham endda at få slået 1,8 mio. kr. af udbudsprisen for boligen.

Så selvom 13,2 millioner også er en slags penge, kan Arsenal-angriberen jo trøste sig med, at han har sparet knap to millioner kroner på handlen.

Skulle du få lyst til at slå Nicklas Bendtners rekord og købe den dyreste lejlighed i 2014, kan det snildt lade sig gøre. Hvad med en bolig i Bølgen i Vejle til små 13,6 millioner eller en lejlighed på Frederiksberg til 18.500.000?

Nicklas Bendtners eks bor endnu dyrere. Se hvad hun gav for sit rækkehus

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close