Soulshocks kone død i tragisk uheld: Familien i dyb sorg

Det var altid tydeligt at Maxee gjorde produceren Soulshock yderst lykkelig

Det var altid tydeligt at Maxee gjorde produceren Soulshock yderst lykkelig

Foto: Michael MedgyesiEt uheld var skyld i, at den danske musikproducer Carsten "Soulshock" Schack lørdag mistede sin kone Charmayne "Maxee" Maxwell.

Og selv om den tidligere X Factor-dommer med stor sandsynlighed er knust over den frygtelige familietragedie, kan han måske finde trøst i, at det strømmer ind med kondolencer og hilsner til ham fra kolleger, venner og familie.

- Min dybeste sympati og medfølelse går til Soulshock for det frygtelige tab. Det gør mig uendeligt ondt. Hvil i fred, skriver musikproduceren og X Factor-værten Remee således på Twitter.

LÆS OGSÅ: Soulshock: Familien med i Danmark

Også produceren Mich Medin Hansen, der er bedre kendt som Cutfather, og som ad flere omgange har arbejdet sammen med Soulshock, er trist over sin tidligere kollegas store tab.

- Det var da forfærdeligt. Jeg har kun mødt hende få gange, men hun var en super livsglad pige, forklarer han således til BT.

LÆS OGSÅ: Fru Soulshock: Danskerne er så søde

Sorgen er også stor hos Soulshocks afdøde kones familie. Blandt andet har hendes bror Brandon brugt Twitter til at mindes sin storesøster.

- Min søster døde på den mest forfærdelige måde, og jeg er i så stor smerte. Jeg ville ønske, at jeg kunne være sammen med sin nevø Nikolaj nu. Jeg har det så dårligt med, at han har mistet sin mor i så ung en alder, skriver han.

LÆS OGSÅ: Soulshock: Konen er sexet

Det er endnu ikke officielt bekræftet, hvordan Soulshocks kone mistede livet, men det amerikanske medie TMZ melder om, at hun faldt og skar sig på et vinglas og derefter mistede så meget blod, at hun ikke stod til at redde.

Charmayne "Maxee" Maxwell var i 1990'erne med i r'n'b-gruppen Brownstone, og hun nåede at blive 46 år gammel. Charmayne og Soulshock var gift i 20 år og har en 10-årig søn ved navn Nikolaj sammen.

Se Remees hilsen til den afdøde "Maxee" her.

Og broren Brandons her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close